3 City

Przygotowanie cateringu od A do Z to nasza pasja,

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Trójmiasto

FINGER FOOD

MENU KOKTAJLOWE I

Menu koktajlowe I

Zestaw dla 15 osób:
- Tartinki z wędzonym łososiem, sałatą Lollo Rossa, dekorowane kaparami
- Tartinki z serem Camembert, sałatą lodową i marynowaną w ziołach oliwką
- Tartaletki z musem z wędzonego łososia
- Tartaletki z musem kaparowym
- Mini szaszłyki z kawałki pomidorków cherry przełożone włoskim serem mozzarella i bazylią
- In salata Mista (sałata lodowa, rukola, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, sos miodowo-musztardowy)
- Sałatka Cezar (pierś z kurczaka, plastry włoskiej szynki, liście sałaty, grzanki, dressing Cezar)
- Pieczywo jasne i ciemne

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

Menu koktajlowe I

1025 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

MENU KOKTAJLOWE II

Zestaw dla 15 osób:
- Tartaletki z musem z krewetek dekorowane owocami
- Mini szaszłyki z serem Lazur, czarną oliwką i suszonym pomidorem
- Mini szaszłyk z pieczonego kurczaka, suszonego pomidora i zielonej oliwki
- Tartinki z polędwiczką wieprzową faszerowaną rozmarynem przekładaną białą rzodkiewką
- Talary z pumpernikla z filetem z Matjasa i pastą kaparową
- Crostini z tatarem z wędzonego łososia
- Crostini z pomidorowym brunoise i wędzonym pstrągiem
- Sałata z rucoli, roszponki oraz czerwonej kapusty, podana z serem pleśniowy, gruszką i słonecznikiem
- Owoce sezonowe

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

1193 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

MENU KOKTAJLOWE III

Zestaw dla 15 osób:
- Koszyczki z ciasta francuskiego z musem z sera gorgonzola i suszonych pomidorów
- Koszyczki z ciasta francuskiego z musem z tuńczyka i czarną oliwką
- Mini szaszłyki z serem brie, melonem i pomidorkiem cherry
- Mini szaszłyki z zieloną oliwką faszerowaną papryką z wachlarzem z salami Milano
- Tarty z białym serem, szpinakiem oraz orzechami
- Tarty z porem i szparagami
- Crostini z polędwicą wołową i musem chrzanowym
- Crostini z pomidorową salsą i bazylią
- Sałata z kozim serem, gruszką, orzechami, dekorowana sosem vinegrett
- Owoce sezonowe

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

1398 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

MENU KOKTAJLOWE IV

Zestaw dla 15 osób:
- Koszyczki z ciasta francuskiego z musem mango dekorowane krewetkami
- Koszyczki z ciasta francuskiego z musem z sera gorgonzola i suszonych pomidorów
- Koreczki z gruszki i Prosciutto Crudo
- Koreczki z marynowaną w ziołach zieloną oliwką oraz salami Milano
- Bruschetta z pomidorowo- bazyliową salsą i wędzonym pstrągiem
- Mus z zielonego groszku z miętą serwowany z włoskimi paluchami Grissini
- Sałatka z rukoli, pomidorków koktajlowych oraz polędwiczki wieprzowej a'la gorgonzolla
- Roladki z wędzonego łososia nadziewane musem cytrynowo-chrzanowym
- Owoce filetowane: ananas, melon, arbuz

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

1584 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE BUFET

BUFET ŚNIADANIOWY „PIERWSZA KLASA”

Zestaw dla 15 osób:
- Deska polskich wędlin - 3 rodzaje
- Wybór serów polskich i francuskich - minimum 3 rodzaje
- Twarożek ze szczypiorkiem
- Pasta z białego sera i suszonych pomidorów
- Warzywa w słupkach: marchewka, seler naciowy, papryka
- In salata mista z oliwkami, czerwoną cebulą i pomidorkami cherry
- Jogurt z sezonowymi owocami
- Owoce
- Wybór pieczywa i masło

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

839 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET ŚNIADANIOWY „EKSTRA KLASA”

Zestaw dla 15 osób:
- Deska polskich i włoskich wędlin - 4 rodzaje
- Wybór serów polskich i francuskich - minimum 4 rodzaje
- Twarożek ze szczypiorkiem
- Pasta z białego sera z wędzonym łososiem i kaparami
- Hummus klasyczny z dodatkiem pietruszki
- Warzywa w słupkach: marchewka, seler naciowy, papryka
- In salata mista z suszonymi pomidorami i czarną oliwką
- Jogurt z sezonowymi owocami
- Koktajl perfect morrning (avocado, banan)
- Crossainty
- Wybór pieczywa i masło
- Owoce filetowane
- Dania na ciepło w podgrzewaczach: naleśniki z konfiturami, frankfurterki

Napoje wliczone w cenę:
- kawa w termosach przelewowych lub z ekspresu na kawę ziarnistą
- herbata (English Breakfast, Green, Earl Gray)
- cukier, słodzik, cytryna, mleko
- woda niegazowana z cytryną i miętą.

Zastawa porcelanowa i obsługa.

1211 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH BUFET

MENU LUNCH I

Menu lunch I

Zestaw dla 15 osób.

Zupa:
- Krem z pomidorów aromatyzowany bazylią

Danie główne:
- Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
- Dorsz w sosie winno-maślanym podana w papilocie z pergaminu

Dodatki:
- Ryż curry z kolorowymi warzywami: papryka 3 rodzaje, pieczarka, cukinia, czerwona fasola, kukurydza
- In salata Mista z sosem miodowo–musztardowym

Deser:
Sernik brulle

Zastawa porcelanowa i obsługa.

Menu lunch I

839 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

MENU LUNCH II

Zestaw dla 15 osób.

Zupa:
- Krem z pora aromatyzowany lubczykiem

Danie główne
- Eskalopki wieprzowe w sosie tymiankowym
- Połówki batata faszerowane warzywami i tofu z sosem z pieczonej papryki i mięty

Dodatki:
- Ziemniaki pieczone z polskimi ziołami
- Sałatka włoska z warzywami i osobno podanym sosem vinegrette
- Warzywa blanszowane

Deser:
- Leśny mech dekorowany granatem

Zastawa porcelanowa i obsługa.

839 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

MENU LUNCH III

Zestaw dla 15 osób.

Zupa:
- Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Danie główne:
- Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzolla
- Filet z sandacza podany z sosem cytrynowym

Dodatki:
- Pieczone ziemniaki z rozmarynem
- Mix sałat z grillowanymi warzywami podany z sosem tzatzyki

Deser:
- Ciasto czekoladowe z nadzieniem wiśniowym

Zastawa porcelanowa i obsługa.

1025 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport

0 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW