Food Club Catering

Zdrowa i prosta kuchnia podana w wyjątkowo elegancki i zaskakujący sposób.

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

FINGER FOOD

ZESTAW FINGERFOOD DLA 15 OSÓB

Zestaw fingerfood dla 15 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Kozi ser w cieście kataifi, burak, morela
- Mini sałatka grecka z *fetą/ziołowe tofu i tost z tapenadą *(50/50)
- Humus z warzywami
- Pastrami z wolno pieczonego rostbefu z nutą orientalną na coulis z mango z chilli
- Mini bułeczki z pieczoną łopatką i curry
- Kruche empanady z wołowiną i salsa
- Mini quiche z kurkami i ser gruyer
- Tatar z pieczonych krewetek
- Sałatka z łososiem aromatyzowanym, olejem sezamowym, imbirem (sous vide), sos dijon, rzodkiewka

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Mus z mascarpone z owocami sezonowymi i bezą
- Ananas z borówkami, pesto z mięty, limonki i brązowego cukru


Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Zestaw fingerfood dla 15 osób

1490 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

TROPIKALNY ZESTAW FINGERFOOD DLA 30 OSÓB

Tropikalny zestaw fingerfood dla 30 osób

Fingerfood wytrwany (6 szt./os.):
- Tatar z pieczonych krewetek
- Meksykańskie empanady salsa mięsne
- Meksykańskie empanady wege
- Feta, ananas i pomidorki cherry
- Prosciutto, melon i mozarella

Świeże owoce:
arbuz, melon, ananas, mango

Napoje (1 szt./os.):
Smoothie: ananas, mięta, mleko kokosowe, banan, limonka
Lemoniada cytrynowa

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Tropikalny zestaw fingerfood dla 30 osób

1490 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE FINGER FOOD

ZESTAW FINGERFOOD ŚNIADANIOWY DLA 25 OSÓB

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Mus owocowy z jogurtem greckim
- Mini drożdżówki z twarożkiem
- Mini croissanty z musem bazyliowym, rukola i pomidorki cherry
- Mini terina z wędzonego łososia z imbirem i rzodkiewką
- Tartinki z prosciutto i suszonym pomidorem
- Bułeczki z wolno pieczonym rostbefem
- Mini sałatka marokańska z kus kus, granatem, cukinia, dynia i oliwa ziołowa
- Mini tarta ze szpinakiem i migdałami

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Kruche ciastka z czekoladą
- Ciasto marchewkowe
- Mini tarty creme brûlée

Fingerfood podane na porcelanowych porcjówkach i paterach lub ekologicznych jednorazowych opakowaniach.

1250 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE BUFET

BUFET ŚNIADANIOWY DLA 30 OSÓB

Bufet śniadaniowy dla 30 osób

Bufet ciepły:
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i malinami
- Wytrawne racuchy z ricottą i dżemem z pomidorów z lubczykiem
- Młoda fasolka szparagowa, cukinie pieczone z fetą z mlekiem kokosowym i curry
- Frankfurterki z warzywami

Bufet zimny:
- Twarożek z rzodkiewką i szczypiorem
- Humus z pieczonym bakłażanem i granatem
- Pasta z bobu z miętą
- Tartinki z serem korycińskim z czarnuszką, żurawiną i rukolą
- Wybór pieczywa, w tym bezglutenowe
- Tartinki z prosciutto, suszonym pomidorem, rukolą i parmezanem
- Mini quiche ze szpinakiem

Desery:
- Domowe briochki z twarożkiem, borówkami, miodem, miętą i migdałami
- Owoce sezonowe z sosem z prawdziwą wanilią
- Jogurt grecki z mango
- Kruche ciasto z czarną porzeczką

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet śniadaniowy dla 30 osób

3900 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH BUFET

LUNCH DLA 20 OSÓB

Lunch dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Gazpacho

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Wolno pieczony udziec w koreańskiej marynacie, warzywa glazurowane, ryż
- Warzywne curry z mlekiem kokosowym i ryżem

Deser (1 szt./os.):
- Mus z mascarpone z likierem Cointreau, owoce, beza

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 20 osób

990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH DLA 30 OSÓB

Lunch dla 30 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z zielonego groszku z miętą

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Wołowina po burgundzku z szalotkami i kluseczki śląskie
- Caponata z zielonymi oliwkami i polentą

Deser (1 szt./os.):
- Tiramisu

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 30 osób

1490 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH DLA 40 OSÓB

Lunch dla 40 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Chłodnik z botwiny z jajkiem 20 szt.

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierś z kurczaka salsa z mango, kukurydzy, kolendry z chilli, opiekane ziemniaki, salsa pomidorowa
- Zielona soczewica z jarmużem, boczniakami i pestkami dyni

Deser (1 szt./os.):
- Sernik z jogurtu greckiego na spodzie z kokosa i daktyli

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 40 osób

1990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

PRZYJĘCIE OKOLICZNOŚCIOWE DLA 25 OSÓB

Przyjęcie okolicznościowe dla 25 osób

Przekąski:
- Mini bułeczki z wolno pieczoną łopatką
- Kruche empanady z warzywami i salsą
- Tatar z pieczonych krewetek z grzanką
- Sałatka z cukinii z marynowanym tofu, oliwa miętowa
- Włoska sałatka z karczochami, cukinią i pomidorami

Dania ciepłe:
- Filipiński kurczak adobo z karmelizowanym ananasem i ryżem
- Łosoś aromatyzowany olejem sezamowym i imbirem, kuskus, warzywa
- Turecki gulasz z bakłażanem, cukinią i cieciorką
- Wiosenna sałata z warzywami i sos dijon

Desery:
- Ananas z borówkami i pesto z limonki i brązowego cukru
- Sernik z jogurtu sojowego na spodzie z kokosa i daktyli

Przyjęcie okolicznościowe dla 25 osób

2790 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY BUFET

BUFET WIGILIJNY I DLA 15 OSÓB

Bufet wigilijny I dla 15 osób

Fingerfood (4 szt./os.):
- Śledź z cebulką w oliwie z gorczycą
- Dorsz po grecku pod pierzynką z warzyw
- Paszteciki z kapustą i grzybami

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Filiżanka barszczu czerwonego
- Ręcznie klejone pierogi z kapustą i grzybami

Dania gorące (1 porcja/os.):
- Złocisty karp podany z sosem grzybowym lub z klarowanym masłem
- Ziemniaczki gotowane okraszone klarowanym masłem

Deser (1 szt./os.):
- Sernik pieczony
- Tradycyjny makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet wigilijny I dla 15 osób

890 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET WIGILIJNY II DLA 15 OSÓB

Bufet wigilijny II dla 15 osób

Fingerfood (4 szt./os.):
- Śledź z cebulką w oliwie z gorczycą
- Dorsz po grecku pod pierzynką z warzyw
- Karp w galarecie
- Sałatka jarzynowa
- Paszteciki z kapustą i grzybami

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami i majerankiem
- Aromatyczna grzybowa z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kurczak faszerowany szpinakiem z migdałami
- Złocisty karp podany z sosem grzybowym lub z klarowanym masłem
- Ziemniaki pure
- Ziemniaczki gotowane okraszone klarowanym masłem

Deser (1 szt./os.):
- Sernik pieczony
- Keks z kandyzowanymi owocami
- Tradycyjny makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet wigilijny II dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport *

100 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia