Food Club Catering

Zdrowa i prosta kuchnia podana w wyjątkowo elegancki i zaskakujący sposób.

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

FINGER FOOD

ZESTAW FINGERFOOD DLA 15 OSÓB

Zestaw fingerfood dla 15 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Kozi ser w cieście kataifi, burak, morela
- Mini sałatka grecka z *fetą/ziołowe tofu i tost z tapenadą *(50/50)
- Humus z warzywami
- Pastrami z wolno pieczonego rostbefu z nutą orientalną na coulis z mango z chilli
- Mini bułeczki z pieczoną łopatką i curry
- Kruche empanady z wołowiną i salsa
- Mini quiche z kurkami i ser gruyer
- Tatar z pieczonych krewetek
- Sałatka z łososiem aromatyzowanym, olejem sezamowym, imbirem (sous vide), sos dijon, rzodkiewka

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Mus z mascarpone z owocami sezonowymi i bezą
- Ananas z borówkami, pesto z mięty, limonki i brązowego cukru


Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Zestaw fingerfood dla 15 osób

1490 zł

DO KOSZYKA

TROPIKALNY ZESTAW FINGERFOOD DLA 30 OSÓB

Tropikalny zestaw fingerfood dla 30 osób

Fingerfood wytrwany (6 szt./os.):
- Tatar z pieczonych krewetek
- Meksykańskie empanady salsa mięsne
- Meksykańskie empanady wege
- Feta, ananas i pomidorki cherry
- Prosciutto, melon i mozarella

Świeże owoce:
arbuz, melon, ananas, mango

Napoje (1 szt./os.):
Smoothie: ananas, mięta, mleko kokosowe, banan, limonka
Lemoniada cytrynowa

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Tropikalny zestaw fingerfood dla 30 osób

1490 zł

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE

ZESTAW FINGERFOOD ŚNIADANIOWY DLA 25 OSÓB

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Mus owocowy z jogurtem greckim
- Mini drożdżówki z twarożkiem
- Mini croissanty z musem bazyliowym, rukola i pomidorki cherry
- Mini terina z wędzonego łososia z imbirem i rzodkiewką
- Tartinki z prosciutto i suszonym pomidorem
- Bułeczki z wolno pieczonym rostbefem
- Mini sałatka marokańska z kus kus, granatem, cukinia, dynia i oliwa ziołowa
- Mini tarta ze szpinakiem i migdałami

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Kruche ciastka z czekoladą
- Ciasto marchewkowe
- Mini tarty creme brûlée

Fingerfood podane na porcelanowych porcjówkach i paterach lub ekologicznych jednorazowych opakowaniach.

1250 zł

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE BUFET

BUFET ŚNIADANIOWY DLA 30 OSÓB

Bufet śniadaniowy dla 30 osób

Bufet ciepły:
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i malinami
- Wytrawne racuchy z ricottą i dżemem z pomidorów z lubczykiem
- Młoda fasolka szparagowa, cukinie pieczone z fetą z mlekiem kokosowym i curry
- Frankfurterki z warzywami

Bufet zimny:
- Twarożek z rzodkiewką i szczypiorem
- Humus z pieczonym bakłażanem i granatem
- Pasta z bobu z miętą
- Tartinki z serem korycińskim z czarnuszką, żurawiną i rukolą
- Wybór pieczywa, w tym bezglutenowe
- Tartinki z prosciutto, suszonym pomidorem, rukolą i parmezanem
- Mini quiche ze szpinakiem

Desery:
- Domowe briochki z twarożkiem, borówkami, miodem, miętą i migdałami
- Owoce sezonowe z sosem z prawdziwą wanilią
- Jogurt grecki z mango
- Kruche ciasto z czarną porzeczką

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet śniadaniowy dla 30 osób

3900 zł

DO KOSZYKA

LUNCH BUFET

LUNCH DLA 20 OSÓB

Lunch dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Gazpacho

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Wolno pieczony udziec w koreańskiej marynacie, warzywa glazurowane, ryż
- Warzywne curry z mlekiem kokosowym i ryżem

Deser (1 szt./os.):
- Mus z mascarpone z likierem Cointreau, owoce, beza

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 20 osób

990 zł

DO KOSZYKA

LUNCH DLA 30 OSÓB

Lunch dla 30 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z zielonego groszku z miętą

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Wołowina po burgundzku z szalotkami i kluseczki śląskie
- Caponata z zielonymi oliwkami i polentą

Deser (1 szt./os.):
- Tiramisu

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 30 osób

1490 zł

DO KOSZYKA

LUNCH DLA 40 OSÓB

Lunch dla 40 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Chłodnik z botwiny z jajkiem 20 szt.

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierś z kurczaka salsa z mango, kukurydzy, kolendry z chilli, opiekane ziemniaki, salsa pomidorowa
- Zielona soczewica z jarmużem, boczniakami i pestkami dyni

Deser (1 szt./os.):
- Sernik z jogurtu greckiego na spodzie z kokosa i daktyli

Lunch podany w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

Lunch dla 40 osób

1990 zł

DO KOSZYKA

PRZYJĘCIE OKOLICZNOŚCIOWE DLA 25 OSÓB

Przyjęcie okolicznościowe dla 25 osób

Przekąski:
- Mini bułeczki z wolno pieczoną łopatką
- Kruche empanady z warzywami i salsą
- Tatar z pieczonych krewetek z grzanką
- Sałatka z cukinii z marynowanym tofu, oliwa miętowa
- Włoska sałatka z karczochami, cukinią i pomidorami

Dania ciepłe:
- Filipiński kurczak adobo z karmelizowanym ananasem i ryżem
- Łosoś aromatyzowany olejem sezamowym i imbirem, kuskus, warzywa
- Turecki gulasz z bakłażanem, cukinią i cieciorką
- Wiosenna sałata z warzywami i sos dijon

Desery:
- Ananas z borówkami i pesto z limonki i brązowego cukru
- Sernik z jogurtu sojowego na spodzie z kokosa i daktyli

Przyjęcie okolicznościowe dla 25 osób

2790 zł

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport *

100 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia