Mikser Studio

Wegetariańska kuchnia z produktów od lokalnych i ekologicznych dostawców. Bazą naszych dań są warzywa, owoce, strączki, kasze, bogactwo przypraw i ziół, odrobina jaj i nabiału i zero cukru

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

FINGER FOOD

WEGE FINGER FOOD I DLA 20 OSÓB

Wege finger food I dla 20 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Sałatka szpinak, mango, halloumi, pestki dyni
- Hummus z pistacjami i granatem
- Marynowane wstążki marchewki i ogórka z czarnym sezamem
- Kanapeczki z pastą z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów z kiełkami
- Kanapeczki z mozarellą pomidorami i bazylią

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Jaglany pudding czekoladowy z orzeszkami ziemnymi
- Chlebek bananowy

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege finger food I dla 20 osób

1050 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE FINGER FOOD II DLA 20 OSÓB

Wege finger food II dla 20 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Sałatka arabska (cieciorka, pomidory suszone i świeże, natka, cebula, tymianek)
- Różyczki pieczonego kalafiora z wędzoną papryką i pistacjami
- Hummus z suszonymi pomidorami z tortillą i pomidorami
- Kanapeczki z pastą z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów z kiełkami
- Kanapeczki z serem brie i konfiturą z czerwonej cebuli

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Piernik pomidorowy z powidłami śliwkowymi
- Jaglany pudding cytrynowy

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege finger food II dla 20 osób

1050 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE FINGER FOOD III DLA 20 OSÓB

Wege finger food III dla 20 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Roladki z bakłażana z serkiem kozim i ziołami
- Kisz z porami
- Makaron ryżowy z pesto z natki, orzeszkami i kolendrą
- Foccacia z tapenadą z czarnych oliwek
- Sałatka szpinak, mango, halloumi, pestki dyni
- Różyczki pieczonego kalafiora z wędzoną papryką i pistacjami

Fingerfood na słodko (2 szt./os.):
- Biszkopt z owocami
- Kulki mocy z kolorowych posypkach z suszonych owoców, pistacji i kokosa

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege finger food III dla 20 osób

1500 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE FINGER FOOD IV DLA 20 OSÓB

Wege finger food IV dla 20 osób

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Samosy z groszkiem i ziemniakami, czyli smażone pierożki
- Kisz szpinakowy
- Guacamole z nachosami
- Focaccia z rozmarynem i solą w zestaw
- Sałatka szpinak, mango, halloumi, pestki dyni
- Placuszki z cukinii z ziołami

Fingerfood wytrawne (6 szt./os.):
- Brownie fasolowe
- Pieczone jabłka pod kruszonką owsianą

Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege finger food IV dla 20 osób

1500 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OFFICE SNACK

PUDDINGOWY MIX DLA 20 OSÓB

Puddingowy Mix dla 20 osób

- Jaglany pudding czekoladowy z czekośliwką 10 szt.
- Jaglany pudding orzechowy z prażonymi jabłkami 10 szt.

Słoiczki mieszczą 200ml deseru.

Puddingowy Mix dla 20 osób

330 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

DESERKOWY MIX DLA 15 OSÓB

Deserkowy Mix dla 15 osób

- Pieczone brzoskwinie z płatkami migdałów i syropem z agawy - 5 szt.
- Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem - 5 szt.
- Granola z owocami i jogurtem - 5 szt.

Słoiczki mieszczą 200 ml deseru.

Deserkowy Mix dla 15 osób

250 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OWOCOWY MIX DLA 15 OSÓB

Owocowy Mix dla 15 osób

- Granola z owocami i jogurtem naturalnym - 5 szt.
- Racuszki z jabłkami i cynamonem - 5 szt.
- Pieczone jabłka i gruszki pod kruszonką z płatków owsianych - 5 szt.

Słoiczki mieszczą 200ml deseru.

Owocowy Mix dla 15 osób

250 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OWOCOWE DESERY SŁOICZKOWE MIX DLA 50 OSÓB

Owocowe desery słoiczkowe mix dla 50 osób

- Pieczone brzoskwinie z płatkami migdałów i syropem z agawy – 10 szt.
- Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem – 10 szt.
- Granola z owocami i jogurtem – 10 szt.
- Racuszki z jabłkami i cynamonem – 10 szt.
- Pieczone jabłka i gruszki pod kruszonką z płatków owsianych – 10 szt.

Słoiczki mieszczą 200 ml deseru.

Owocowe desery słoiczkowe mix dla 50 osób

810 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE BUFET

WEGE ŚNIADANIE BUFET Z OBSŁUGĄ I DLA 15 OSÓB

Wege śniadanie bufet z obsługą I dla 15 osób

- Jaglany mus orzechowy (kasza jaglana z orzechami arachidowymi na mleku roślinnym)
- Duże kanapki z pasztetem z soczewicy z żurawiną i ogórkiem kiszonym podawane na domowym żytnim pieczywie
- Duże kanapki z pastą jajeczną, kiełkami i świeżym ogórkiem podawane na domowym żytnim pieczywie
- Koktajl z owoców sezonowych na bazie mleka roślinnego (mleko roślinne do wyboru: owsiane lub ryżowe)
- Wegański chlebek bananowy z dodatkiem gorzkiej czekolady
- Sałatka z pieczonych batatów, czerwonego ryżu i z orzeszkami ziemnymi
- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Lemoniada owocowa (cytrynowa, ogórkowa, arbuzowa)

Dania podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach, dodatkowo talerzyki porcelanowe, sztućce, szkło do napojów i termosy.

Wege śniadanie bufet z obsługą I dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE ŚNIADANIE BUFET Z OBSŁUGĄ II DLA 15 OSÓB

Wege śniadanie bufet z obsługą II dla 15 osób

- Domowe jagodzianki
- Czekoladowe gofry z owocami
- Sałatka z arbuzem, fetą i miętą
- Sałatka z grillowanym halloumi, szpinakiem i mango
- Kanapki z masłem orzechowym, chilli, rucolą i ogórkiem świeżym
- Kanapki z pastą z batata i tahini
- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Lemoniada klasyczna

Dania podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach, dodatkowo talerzyki porcelanowe, sztućce, szkło do napojów i termosy.

Wege śniadanie bufet z obsługą II dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE ŚNIADANIE BUFET Z OBSŁUGĄ III DLA 15 OSÓB

Wege śniadanie bufet z obsługą III dla 15 osób

- Hummus z pomidorami suszonymi i granatem
- Tortilla kukurydziana z grillowanymi warzywami (cukinia, czerwona papryka, bakłażan, pieczarki)
- Sałatka z wstążek z marynowanej marchewki i ogórka, z czarnym sezamem i dymką
- "Sernik" z awokado na spodzie z orzechów i daktyli
- Piernik pomidorowy - wegańskie ciasto korzenne przełożone powidłami śliwkowymi
- Brownie fasolowe z orzechami pekan
- Koktajl owocowy na bazie mleka roślinnego
- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Lemoniada klasyczna i owocowa

Dania podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach, dodatkowo talerzyki porcelanowe, sztućce, szkło do napojów i termosy.

Wege śniadanie bufet z obsługą III dla 15 osób

1590 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE BOX

WEGE ŚNIADANIE BOX DLA 15 OSÓB ZESTAW I

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw I

- Koktajl na bazie kawy przelewowej z daktylami i karobem
- Duża kanapka na domowym żytnim chlebie z pastą fasolową i ogórkiem konserwowym (kanapka składana, pakowana osobno)
- Jaglany budyń czekoladowy z owocami

Śniadanie podane w jednorazowych ekologicznych opakowaniach.

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw I

870 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE ŚNIADANIE BOX DLA 15 OSÓB ZESTAW I

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw I

- Szpinakowy zielony koktajl mocy z dodatkiem jabłek i soku z cytryny
- Chrupiące klopsiki jaglano-marchewkowe z aksamitnym sosem paprykowym
- Ryż z prażonymi jabłkami, rodzynkami i cynamonem

Śniadanie podane w jednorazowych ekologicznych opakowaniach.

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw I

870 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE ŚNIADANIE BOX DLA 15 OSÓB ZESTAW III

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw III

- Koktajl bananowo-orzechowy na bazie mleka roślinnego
- Tortilla z awokado, burakiem, kozim serem i rucolą
- Ciasto dyniowe z bakaliami

Śniadanie podane w jednorazowych ekologicznych opakowaniach.

Wege śniadanie box dla 15 osób zestaw III

870 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH BUFET

WEGE LUNCH I DLA 20 OSÓB

Wege lunch I dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z dyni z masłem orzechowym i ziołowymi grzankami

Danie główne (1 porcja/os.):
- Kluski śląskie z pesto z natki pietruszki, suszonymi pomidorami i nerkowcami

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Misa sałaty z pomidorkami, ogórkiem, słonecznikiem i sosem winegret
- Misa surówki z czerwonej kapusty

Deser (1 porcja/os.):
- Chlebek bananowy z bakaliami

Dania ciepłe podawane są w słoikach zwrotnych zapakowanych w termobox, dodatki i desery na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege lunch I dla 20 osób

1160 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE LUNCH II DLA 20 OSÓB

Wege lunch II dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z buraków z mlekiem kokosowym

Danie główne (1 porcja/os.):
- Kotleciki jaglano-marchewkowe z sosem z pieczonych papryk i bakłażana, pieczone ziemniaczki

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Misa z colesławem
- Misa sałatki z pieczonych buraczków

Deser (1 porcja/os.):
- Piernik pomidorowy

Dania ciepłe podawane są w słoikach zwrotnych zapakowanych w termobox, dodatki i desery na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege lunch II dla 20 osób

1160 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE LUNCH III DLA 20 OSÓB

Wege lunch III dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z pieczonych papryk i pomidorów – 10 porcji
- Flaczki z boczniaków – 10 porcji

Danie główne (1 porcja/os.):
- Curry z marchewką, cieciorką i kalafiorem z kolendrą – 10 porcji
- "Kotlety mielone" z kalafiora, pieczone ziemniaki – 10 porcji

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Misa sałatki colesław
- Misa surówki z marchewki i jabłek

Deser (1 porcja/os.):
- Czekoladowy pudding jaglany ze śliwkami – 10 porcji
- Ciastka owsiane z żurawiną – 10 porcji

Dania ciepłe podawane są w słoikach zwrotnych zapakowanych w termobox, dodatki i desery na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege lunch III dla 20 osób

1740 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE LUNCH IV DLA 20 OSÓB

Wege lunch IV dla 20 osób

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z pieczonego kalafiora – 10 porcji
- Tajska zupa curry – 10 porcji

Danie główne (1 porcja/os.):
- Babka ziemniaczana z grzybami – 10 porcji
- Wege klopsiki szwedzkie z żurawiną i puree ziemniaczanym – 10 porcji

Dodatki (1 porcja/os.):
- Misa sałaty z pomidorami, ogórkiem, słonecznikiem i sosem winegret

Deser (1 porcja/os.):
- Pieczone brzoskwinie z syropem z agawy i migdałami – 10 porcji
- Brownie – 10 porcji

Dania ciepłe podawane są w słoikach zwrotnych zapakowanych w termobox, dodatki i desery na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Wege lunch IV dla 20 osób

1740 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

PRZERWA KAWOWA

WEGE PRZERWA KAWOWA Z OBSŁUGĄ I DLA 15 OSÓB

Wege przerwa kawowa z obsługą I dla 15 osób

- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Koktajle na bazie mleka roślinnego
- Herbaty
- Biszkopt z owocami
- Orzechowy mus jaglany z powidłami
- Ciasteczka owsiane z wiórkami kokosowymi
- Tarta porowa serwowana w papilotkach
- Sałatka z marynowanej marchewki, ogórka z czarnym sezamem i dymką serwowana w słoiczkach

Ekologiczna zastawa jednorazowa i szklana.

Wege przerwa kawowa z obsługą I dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE PRZERWA KAWOWA Z OBSŁUGĄ II DLA 15 OSÓB

Wege przerwa kawowa z obsługą II dla 15 osób

- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Koktajle na bazie mleka roślinnego
- Herbaty
- Koktajl kawowy na mleku roślinnym z karobem i daktylami serwowany w szklanych buteleczkach
- Piernik pomidorowy - wegańskie ciasto korzenne przełożone powidłami śliwkowymi
- Mini gofry ryżowe: z czekośliwką, ze smażonymi bananami
- Sałatka z grillowanym halloumi, brzoskwinią i pestkami dyni serwowana w słoiczkach
- Duże kanapki na domowym żytnim chlebie z pastą jajeczną i kiełkami i z pastą z czerwonej fasoli, suszonymi pomidorami i ogórkiem

Ekologiczna zastawa jednorazowa i szklana.

Wege przerwa kawowa z obsługą II dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE PRZERWA KAWOWA Z OBSŁUGĄ III DLA 15 OSÓB

Wege przerwa kawowa z obsługą III dla 15 osób

- Eko kawa przelewowa
- Napary mocy (napary z ziół, przypraw korzennych i owoców)
- Koktajle na bazie mleka roślinnego
- Herbaty
- Chlebek bananowy
- Jabłkowy mus jaglany z jagodami goji
- Zestaw serwowany na deskach i w miseczkach: twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pasta jajeczna z kiełkami, pasztet soczewicowy z żurawiną serwowany z ogórkiem małosolnym, chleb żytni na zakwasie i focaccia z oliwkami

Ekologiczna zastawa jednorazowa i szklana.

Wege przerwa kawowa z obsługą III dla 15 osób

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

DESERY

CIASTA W SŁOICZKACH MIX DLA 30 OSÓB

Ciasta w słoiczkach mix dla 30 osób

- Banofii – 10 szt.
- Korzenny nerkownik dyniowy z pomarańczą – 10 szt.
- "Sernik" z awokado i kokosa – 10 szt.

Słoiczki mieszczą 200 ml deseru.

Ciasta w słoiczkach mix dla 30 osób

560 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY FINGER FOOD

WEGE FINGER FOOD WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB

Wege finger food wigilijny I dla 20 osób

Finger food wytrawne:

1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 45 szt.
- w sosie tatarskim z grzybkami i korniszonami
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek – zestaw porcji dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki
- pieczywo żytnie na zakwasie

3. Paszteciki - 40 szt. każdego rodzaju, razem 80 sztuk.
- z kapustą i grzybami
- z soczewicą

4. Barszcz na zakwasie do picia - 30 porcji serwowany w podgrzewaczu z kubeczkami

5. Ryba po grecku lub Seleryba (opcja vegan) - 30 porcji wybranego rodzaju lub 50/50

6. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna opcja z wegańskim majonezem) - 20 porcji

Finger food na słodko (po 30 porcji każdego rodzaju):

- Piernik pomidorowy z powidłami śliwkowymi
- Makowiec
- Sernik
- Kompot z suszu

Finger food podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych jednorazowych opakowaniach.

Wege finger food wigilijny I dla 20 osób

3300 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE FINGER FOOD WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB

WEGE FINGER FOOD WIGILIJNY II dla 20 OSÓB

Finger food wytrawne:

1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 30 szt.
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek – zestaw porcji dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki
- pieczywo żytnie na zakwasie

3. Paszteciki - 40 szt. każdego rodzaju, razem 80 sztuk.
- z kapustą i grzybami
- z soczewicą

4. Barszcz na zakwasie do picia - 30 porcji po 300 ml, serwowany w podgrzewaczu z kubeczkami

6. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna opcja z wegańskim majonezem) -
20 porcji

Finger food na słodko (po 30 porcji każdego rodzaju):
- Piernik pomidorowy z powidłami śliwkowymi
- Kompot z suszu

Finger food podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

WEGE FINGER FOOD WIGILIJNY II dla 20 OSÓB

2350 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY BUFET

WEGE BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Wege bufet wigilijny I dla 20 osób z obsługą

Finger food:
1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 45 szt.
- w sosie tatarskim z grzybkami i korniszonami
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek - zestaw porcji dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki

3. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna także opcja z wegańskim majonezem) - 20 porcji

4. Ryba po grecku lub Seleryba (opcja wegańska) - 30 porcji wybranego rodzaju lub 50/50

Zupy:
1. Barszcz na zakwasie - 30 porcji po 300 ml
2. Zupa grzybowa - 30 porcji po 400 ml

Dania ciepłe:
1. Pierogi - 30 szt. każdego rodzaju, razem 90 szt.
- z kapustą i grzybami
- ruskie
- z soczewicą
2. Bigos wegański z suszonymi śliwkami - 30 porcji po 300 g

Desery (po 30 porcji z każdego rodzaju):
- Makowiec
- Piernik pomidorowy
- Puszysty sernik
- Kompot z suszu

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, finger food i desery na małych porcjówkach/talerzach porcelanowych, tacach, oferta zawiera porcelanową zastawę, sztućce i obsługę.

Wege bufet wigilijny I dla 20 osób z obsługą

3990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Wege bufet wigilijny II dla 20 osób z obsługą

Finger food:
1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 30 szt.
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek – zestaw dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki
- pieczywo żytnie na zakwasie

3. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna także opcja z wegańskim majonezem) - 20 porcji

Zupy:
1. Barszcz na zakwasie - 30 porcji po 300 ml
2. Zupa grzybowa - 30 porcji po 400 ml

Danie ciepłe (35 szt. każdego rodzaju, razem 70 szt.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z soczewicą

Deser (po 30 porcji z każdego rodzaju):
- Makowiec
- Piernik pomidorowy
- Kompot z suszu

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, finger food i desery na małych porcjówkach/talerzach porcelanowych, tacach, oferta zawiera porcelanową zastawę, sztućce i obsługę.

Wege bufet wigilijny II dla 20 osób z obsługą

2800 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport

0 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

Twoje zamówienie nie osiągnęło kwoty minimalnej, która wynosi 500 zł