Gastro Team Catering

Od 18 lat tworzymy autorskie oferty cateringowe na wszelkiego typu okazje. Catering nie ma dla nas tajemnic.

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

FINGER FOOD

SIMPLE FINGER FOOD DLA 10 OSÓB

Simple finger food dla 10 osób

- Wrapy z tortilli z szynką, sałatą, kiełkami rzodkiewki i ogórkiem
- Babeczki kruche faszerowane pastami warzywnymi dekorowane piklami
- Koreczki koktajlowe z kabanosem, serem i korniszonem
- Szynka szwardzwaldzka zawijana z melonem i sosem balsamicznym

Zestaw zawiera łącznie 50 szt. finger food serwowanych na paterach jednorazowych wraz ze sztućcami.

Simple finger food dla 10 osób

330 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

SIMPLE FINGER FOOD DLA 15 OSÓB

Simple finger food dla 15 osób

- Wrapy z łososiem wędzonym, rucolą i serkiem philadelphia
- Mini sałatka grecka koktajlowa
- Roladki schabowe z serem mimollette i kiełkami słonecznika
- Polędwiczki drobiowe w sezamie na szpadkach koktajlowych z dipem tzatziki
- Koreczki z mini mozzarelli boconcini z pomidorem cherry i świeżą bazylią

Zestaw zawiera łącznie 100 szt. finger food serwowanych na paterach jednorazowych wraz ze sztućcami.

Simple finger food dla 15 osób

650 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

SIMPLE FINGER FOOD DLA 25 OSÓB

Simple finger food dla 25 osób

- Roladki z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i serkiem philadelphia
- Mini sałatka cezar z grillowanym kurczakiem
- Śliwki pieczone w boczku na szpadkach koktajlowych
- Koktajl 3 sery(mimolette/brie/lazur) w mini pics z bakaliami i winogronem
- Vol au vent z francuskiego ciasta faszerowane tatarem z łososia

Zestaw zawiera łącznie 150 szt. serwowanych na paterach jednorazowych wraz ze sztućcami.

Simple finger food dla 25 osób

990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

SIMPLE FINGER FOOD DLA 35 OSÓB

Simple finger food dla 35 osób

- Wrapy z tortilli z rostbefem pieczonym i sosem dijon oraz roszponką
- Mini sałatka ze szpinaku babrz burakiem, gruszką i serem bałkańskim
- Krewetki marynowane z limonką i chili serwowane w mini pics
- Bruschetta z tapenadą oliwkową i marynowaną dynią
- Polędwiczki wieprzowe na salsie z mango i kolendry

Zestaw zawiera łącznie 200 szt. finger food serwowanych na paterach jednorazowych wraz ze sztućcami.

Simple finger food dla 35 osób

1300 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE FINGER FOOD

ŚNIADANIE FINGER FOOD I DLA 10 OSÓB

Śniadanie finger food I dla 10 osób

Porcja dla jednej osoby to łącznie 500 g.

Fingerfood wytrawne:
- Tartinki na krążkach pszennych z pastą jajeczną, szczypiorkiem i rzodkiewką
- Tartinki razowe z fromage ziołowym i pomidorem cherry
- Sandwich koktajlowy z serem mimolette, szynką i warzywami
- Wrapy z tortilli z łososiem, musem z serka tosca i rucolą
- Mini sałatka makaronowa z ziarnami słonecznika, suszonymi pomidorami i szynką szwardzwaldzką
- Warzywa świeże filetowane z humusem buraczkowym i tradycyjnym

Fingerfood na słodko:
- Rogaliki francuskie
- Pudding koktajlowy z nasionami chia i kokosem
- Ciasteczka kruche koktajlowe

Śniadanie podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Śniadanie finger food I dla 10 osób

650 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE FINGER FOOD II DLA 10 OSÓB

Śniadanie finger food II dla 10 osób

Porcja dla jednej osoby to łącznie 500 g.

Fingerfood wytrawne:
- Tartinki na krążkach pszennych z twarożkiem chrzanowym i szynką włoską
- Sandwich z kurczakiem w curry, rukolą i papryką
- Wrapy z tortilli z tuńczykiem, kiełkami i jajkiem
- Sałatka z burakiem, gruszką i kozim serem

Fingerfood na słodko:
- Ciastka francuskie z jabłkiem
- Bułeczki koktajlowe z nadzieniem waniliowym
- Koreczki ze świeżych owoców z dipem czekoladowym
- Ciasteczka kruche koktajlowe

Śniadanie podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Śniadanie finger food II dla 10 osób

600 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE FINGER FOOD III DLA 10 OSÓB

Śniadanie finger food III dla 10 osób

Fingerfood wytrawne (200g/os.):
- Wrapy z kurczakiem, rucolą, kiełkami rzodkiewki i warzywami
- Wrapy z jajkiem, łososiem i kiełkami słonecznika
- Sandwicze pełnoziarniste z mozzarellą, pomidorami i bazylią
- Grzanki razowe ze smakowymi humusami
- Crostini ziołowe z bagietki z twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem

Fingerfood na słodko(200g/os.):
- Smoothie marchewkowe z mango
- Ciastka wieloziarniste z bakaliami
- Owoce filetowane
- Crunche bakaliowe z jogurtem naturalnym
- Jaglanka z żurawiną, bananami i mandarynką


Finger food na ciepło (300g/os.):
- Pancakes orkiszowe na bazie kefiru
- Omlet z kaszą gryczaną, jarmużem i zielonym groszkiem
- Fritatta z szynką, szpinakiem i serem feta
- Jajko w koszulce na pierzynce z jarmużu blanszowanego

Śniadanie podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Śniadanie finger food III dla 10 osób

1150 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE PRL DLA 10 OSÓB

Śniadanie PRL dla 10 osób

Porcja dla jednej osoby to łącznie 500 g.

Fingerfood wytrawne:
- Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
- Kiełbaski śniadaniowe smażone serwowane w sandwiczu z salsą chili i cebulą
- Tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem w mini szkle
- Śledź z chutneyem cebulowym ze śliwką na świeżej bagietce
- Świeże pomidory ze szczypiorkiem i kremowa śmietaną
- Roladki z serów śniadaniowym z krakersami
- Pasztet z drobiu i królika serwowany na razowych krutonach z marynowanymi ogórkiem
- Tartoletki kruche faszerowane twarożkami smakowymi

Fingerfood na słodko:
- Gruszka na winie z musem waniliowym
- Szarlotka luzowana w mini szkle

Śniadanie podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

Śniadanie PRL dla 10 osób

700 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH BUFET

LUNCH SOFT I DLA 10 OSÓB

Lunch soft I dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

Zupa (200 ml/os.):
- Zupa krem z pomidorów z grzankami prowansalskimi

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Steki wieprzowe z cebulką blanszowaną, morelą i kolendrą
- Filety kalibrowane z soli w sosie cytrynowym z grillowaną pomarańczą

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Ziemniaki puree z koperkiem
- Ryż z kukurydzą lub zielonym groszkiem i curry

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Kapusta zasmażana
- Bukiet z sałaty rzymskiej z kiełkami brokuła i dipem cytrynowym z oliwą ziołową
- Surówka z buraczków z jabłkiem

Deser (1 szt./os.):
- Gruszka marynowana w winie z gożdzikami podana z musem waniliowym

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft I dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH SOFT II DLA 10 OSÓB

Lunch soft II dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, anchois i sosem aioli

Zupa (200 ml/os.):
- Żurek kremowy z ziemniakami i białą kiełbasą

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Kurczak z patelni nadziewany serem ricotta i szpinakiem
- Lasagne ze szpinakiem i świeżymi ziołami
- Polędwica wieprzowa w sosie z kurek lub sera gorgonzolla

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Ryż z kurkumą i papryką

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Bukiet warzyw z wody z imbirem
- Kalafior z masłem
- Bukiet z roszponki z rzodkiewką oliwką ziołową i octem winnym
- Surówka z sałaty masłowej z kukurydzą i sosem jogurtowym

Deser (1 szt./os.):
- Panna cotta z puree z malin i świeżą miętą

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft II dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH SOFT III DLA 10 OSÓB

Lunch soft III dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka ze świeżego szpinaku z boczkiem, jajkiem i pomidorami z sosem ziołowym

Zupa (200 ml/os.):
- Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym i migdałami blanszowanymi

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Polędwiczki drobiowe w sosie musztardowo-miodowym
- Farfalle w sosie z śmietanowym z łososiem norweskim i tymiankiem

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Gratin ziemniaczane z ziołami
- Kasza jaglana

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Marchew Paris z masłem czosnkowym
- Fasolka szparagowa z bułeczką tartą na maśle
- Sałata lodowa z ogórkami świeżymi i koperkiem
- Surówka z pomidorów świeżych z sosem limonkowym i dymką

Deser (1 szt./os.):
- Mus czekoladowo – pralinowy w mini szkle

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft III dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH SOFT IV DLA 10 OSÓB

Lunch soft IV dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka krabowa z makaronem ryżowym i słodko–kwaśnym sosem chilli

Zupa (200 ml/os.):
- Zupa włoska minestrone

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Schab zapiekany z serem camembert
- Pierożki z ze szpinakiem z sosem gorgonzolla
- Dorsz w sosie gravy z lubczykiem

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Ziemniaki z wody z koperkiem
- Kasza jęczmienna z zielem angielskim

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Cukinia grillowana
- Buraczki na maśle
- Bukiet sałat z rzepą białą zakrapiana sosem jogurtowym i szczypiorkiem
- Surówka z kapusty kiszonej

Deser (1 szt./os.):
- Tiramisu koktajlowe

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft IV dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH SOFT V DLA 10 OSÓB

Lunch soft V dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka szopska z oliwkami i świeżymi warzywami

Zupa (200 ml/os.):
- Bulion z kury z warzywami, świeżą natką pietruszki i makaronem

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Karkówka pieczona w ziołach podana w myśliwskim sosie
- Farfalle zapiekane w sosie Blue Chesse z świeżym oregano
- Penne z tuńczykiem w sosie z suszonymi pomidorami i serem corregio

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Kasza gryczana z zielem angielskim
- Puree marchewkowo-ziemniaczane

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Warzywne ratatuille w pomidorach
- Marchew baby z curry
- Mizzeria ze śmietaną i koprem świeżym
- Bukiet z rucoli z kiełkami

Deser (1 szt./os.):
- Sałatka owocowa w mini szkle z nutą likieru Aperol

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft V dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH SOFT VI DLA 10 OSÓB

Lunch soft VI dla 10 osób

Przekąski (100 g/os.):
- Sałatka ziemniaczana z jajkiem i sosem majonezowym

Zupa (200 ml/os.):
- Krem z pieczonych buraków z grillowaną tortillą

Danie główne (50/50, 150 g/os.):
- Filet z kurczaka w krakersowej panierce z kokosem na słodko-kwaśnym purre warzywnym
- Ziemniaczane racuszki z gulaszem wołowym i papryką duszoną
- Tagliatelle z krewetkami koktajlowymi i julienne z cukinii

Dodatki (50/50, 100 g/os.):
- Ryż smażony z nutą sosu sojowego
- Ziemniaki opiekane w ziołach

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Brukselka z wody z masłem cytrynowym
- Talarki z kolorowej marchwi z natką pietruszki
- Lekko pikantna surówka z pora
- Surówka z ogórka z miodowym vinegrette i miętą

Deser (1 szt./os.):
- Mus z passiflory z mango

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch soft VI dla 10 osób

575 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH STANDARD I DLA 10 OSÓB

Lunch standard I dla 10 osób

Przekąski (150 g/os.):
- Mini mozzarella i pomidory cherry z bazylią
- Babeczki z tatarem ze śledzia bałtyckiego
- Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem

Zupa (200 ml/os.):
- Krem z pieczonych buraków

Danie główne (70/70, 120 g/os.):
- Filet z kurczaka w krakersowej panierce z kokosem
- Bakłażan faszerowany kuskus z warzywnym ratatuille

Dodatki (50/50, 200 g/os.):
- Ziemniaki pieczone zapiekane z serem tartym
- Makaron sojowy

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Brukselka z wody z masłem cytrynowym
- Talarki z kolorowej marchwi z natką pietruszki
- Surówka z pora
- Surówka z ogórka świeżego z vinegrette

Deser (2 szt./os.):
- Gruszka marynowana w winie z goździkami podana z musem waniliowym
- Tiramisu koktajlowe

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch standard I dla 10 osób

860 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH STANDARD II DLA 10 OSÓB

Lunch standard II dla 10 osób

Przekąski (150 g/os.):
- Bruschetta z pomidorami, papryką i bazylią świeżą
- Tartinki z grillowanym kurczakiem i harisą
- Sałatka tabouleh

Zupa (200 ml/os.):
- Zupa ogórkowa tradycyjna

Danie główne (70/70, 120 g/os.):
- Wołowina w sosie chrzanowym
- Tagliatelle w sosie z kurkami i kurczakiem w śmietanowym sosie

Dodatki (50/50, 200 g/os.):
- Kasza kuskus
- Ziemniaki puree z kolendrą

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Szpinak na maśle z czosnkiem
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Surówka z selera na słodko

Deser (2 szt./os.):
- Panna cotta z puree z malin i świeżą miętą
Mus czekoladowo-pralinowy

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch standard II dla 10 osób

860 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH STANDARD III DLA 10 OSÓB

Lunch standard III dla 10 osób

Przekąski (150 g/os.):
- Mini vol au vent z guacamole
- Tartinki na krążkach pszennych z humusem z czerwonego buraka i ciecierzycy
- Sałatka grecka z oliwkami i serem feta

Zupa (200 ml/os.):
- Aromatyczna zupa cebulowa z grzankami serowymi

Danie główne (70/70, 120 g/os.):
- Pieczone w miodzie i majeranku luzowane bioderka drobiowe serwowane z sosem barbecue
- Sola z pieca w sosie greckim

Dodatki (50/50, 200 g/os.):
- Ziemniaki pieczone w ziołach
- Ryż gotowany z natką pietruszki

Surówka/sałatka/warzywa (50/50, 100 g/os.):
- Jarmuż blanszowany serwowany z oliwą
- Ciecierzyca w pomidorach
- Surówka z marchewki z jabłkiem
- Surówka z ogórka kiszonego

Deser (2 szt./os.):
- Mus z passiflory z mango
- Tiramisu koktajlowe

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch standard III dla 10 osób

860 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY BUFET

ŚWIĄTECZNY LUNCH I DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Świąteczny lunch I dla 50 osób z obsługą

Przekąski zimne (250 g/os.):
- Gravlax z łososia na dzikiej rucoli
- Śledzie pod konfiturą cebulowo-śliwkową z sosem balsamicznym
- Fileciki z pstrąga filetowanego i pieczonego z salsą paprykową
- Pasztet z królika z wątróbką i żurawiną w towarzystwie marynat warzywnych
- Krewetki na salsie mango w koszyczkach z pomarańczy z kolendrą świeżą
- Pate z królika serwowane na gryczanych postumentach z marynowaną kurką i mini amarantusem

Sałatki (120 g/os.):
- Sałatka jarzynowa tradycyjna
- Sałatka z tuńczykiem na tagliatelle z marynowanej cukini z oliwkami

Dania gorące (500 g/os.):
- Barszcz czerwony z pasztecikiem wegańskim z kapustą
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Polędwica wieprzowa pieczona w ziołach, serwowana ze smażonymi w miodzie śliwkami
- Filetowany karp w sosie z podgrzybków na kremowej śmietanie
- Ziemniaki opiekane w ziołach z jałowcem
- Warzywa korzeniowe pieczone w żubrówce

Desery (100 g/os.):
- Conchiglie makaronowe nadziewane musem makowym z rodzynkami i skórką
pomarańczy
- Owoce świeże filetowane z dipem czekoladowo-cynamonowym
- Sernik puszysty serwowany z wiśniami na winie

Napoje (zimne 1 l/os., kawa i herbata bez ograniczeń)
- Kompot z suszonych owoców, woda niegazowana, soki owocowe, lemoniada
- Kawa z ekspresu, herbata + dodatki

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski i desery na porcjówkach/tacach, paterach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce, 5 stołów koktajlowych z nakryciem oraz obsługę.

Świąteczny lunch I dla 50 osób z obsługą

7100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY LUNCH II DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Świąteczny lunch II dla 50 osób z obsługą

Przekąski zimne (250 g/os.):
- Bukiet mięs marynowanych, pieczystych serwowanych z wyborem chutney owocowych i warzywnych
- Śledzie pod pierzynką śmietanową z cebulką cukrową i jabłkiem
- Fileciki z pstrąga filetowanego i pieczonego z salsą paprykową
- Pasztet z królika z wątróbką i żurawiną w towarzystwie marynat warzywnych
- Ryba po grecku serwowana
- Schab po warszawsku w galarecie z musem chrzanowo-serowym podany na
sposób koktajlowy

Sałatki (120 g/os.):
- Sałatka z łososiem szkockim na bukiecie kruchych sałat z musztardowcem, burakiem i
miodowym vinegrette
- Sałatka ziemniaczana ze świeżym szczypiorkiem, śledziem i ogórkiem kiszonym

Dania Gorące (500 g/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Krokiety panierowane z wigilijną kapustą z grzybami
- Filet z kaczki w jabłkach karmelizowanych z orzeszkami pini
- Roladki z dorsza z jarmużem i szynką szwardzwaldzką w sosie maślanym
- Ziemniaki opiekane w ziołach z jałowcem
- Kapusta zasmażana ze śliwkami i grzybami

Desery (100 g/os.):
- Jabłka deserowe pieczone faszerowane z ragout bakaliowym z miodzie pszczelim i cynamonem
- Rolada makowa z rodzynkami
- Ciasto marchewkowo-piernikowe dekorowane świeżą pomarańczą i pistacjami

Napoje (zimne 1 l/os., kawa i herbata bez ograniczeń)
- Kompot z suszonych owoców, woda niegazowana, soki owocowe, lemoniada
- Kawa z ekspresu, herbata + dodatki

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski i desery na porcjówkach/tacach/paterach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce, 5 stołów koktajlowych z nakryciem oraz obsługę.

Świąteczny lunch II dla 50 osób z obsługą

7100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport *

50 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

Twoje zamówienie nie osiągnęło kwoty minimalnej, która wynosi 500 zł

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia