Śledzik w biurze
Śledzik w biurze

Śledzik w biurze

Śledzik w biurze

Przedświąteczne spotkania to okazja do posmakowania tradycyjnych wigilijnych dań przeplatanych nutą nowoczesności. Pomożemy Wam przygotować pysznego firmowego "śledzika".

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

ŚWIĄTECZNY BUFET

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 25 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 25 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (2 szt./os.):
- Śledź z jabłkiem pod śmietanową pierzynką
- Pieczony śledź z rodzynkami i miodem
- Roladki z szynki z musem chrzanowym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
- Zupa grzybowa z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Krokiety z kapustą i grzybami
- Karp pieczony pod pierzynką z pieczarek i słodkiej śmietany
- Karkówka w sosie śliwkowym

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Opiekane ziemniaki z tymiankiem
- Ryż
- Mix sałat z winegretem

Deser (2 szt./os.):
- Korzenny piernik z czekoladą
- Łazanki z makiem i bakaliami

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Lunch świąteczny II dla 25 osób

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 25 OSÓB

2200 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 25 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 25 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (2 szt./os.):
- Śledź z jabłkiem pod śmietanową pierzynką
- Tartinki z pasztetem francuskim i żurawiną
- Tradycyjna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z pasztecikami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryba w cytrynowym sosie

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Opiekane ziemniaki z tymiankiem
- Ryż
- Mix sałat z winegretem

Deser (1 szt./os.):
- Świąteczny makowiec z lukrem

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 25 OSÓB

1400 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY IV DLA 25 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY IV DLA 25 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (2 szt./os.):
- Tatar śledziowy na grzance
- Ryba po grecku
- Tradycyjna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
- Zupa grzybowa z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Krokiety z kapustą i grzybami
- Karp pieczony pod pierzynką z pieczarek i słodkiej śmietany

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Opiekane ziemniaki z tymiankiem
- Ryż
- Mix sałat z winegretem

Deser (1 szt./os.):
- Korzenny piernik z czekoladą

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

LUNCH ŚWIĄTECZNY IV DLA 25 OSÓB

1400 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB

BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (6 szt./os.):
- Gryczane bliny z musem z ryb wędzonych
- Śledzik marynowany w occie jabłkowym (po skandynawsku)
- Śledzik po żydowsku
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Racuchy z ricottą i dżemem pomidorowym z lubczykiem
- Rilettes z gęsiny i cydru

Na ciepło (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszczyk czerwony
- Pierogi z kapustą i grzybami

Deser (1 szt./os.):
- Placek makowy z kremem mascarpone

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB

1190 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB

BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (6 szt./os.):
- Gryczane bliny z musem z szyjkami rakowymi
- Śledzik marynowany w occie jabłkowym (po skandynawsku)
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Racuchy z ricottą i dżemem pomidorowym z lubczykiem

Zupy (1 porcja/os.):
- Barszczyk czerwony z uszkami

Dania główne (1 porcja/os.):
- Kacze udo konfitowane podane z puree selerowym z pumperniklem i bakaliowym sosem (10 szt.)
- Dorsz w papilotach w piernikowym sosie (10 szt.)

Deser (1 szt./os.):
- Placek makowy z kremem mascarpone

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB

1850 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET ŚWIĄTECZNY I DLA 10 OSÓB

Bufet świąteczny I dla 10 osób

Przystawki w formie fingerfood (3 szt./os.):
- Śledź w trzech odsłonach (w oliwie kardamonowej, rolowany w rolmopsach z piklowanymi grzybami cebulą i kaparami, tatar ze śledzia i orzechów)
- Łosoś gravlax na gotowanym ziemniaku z jogurtem i koperkiem
- Pasztet domowy z ćwikłą i chrzanem
- Dorsz w sosie greckim
- Schab po warszawsku
- Sandacz w galarecie
- Kompot z suszu

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z borowików z grzankami

Dania gorące (2 dania do wyboru, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Łosoś pieczony w pesto bazyliowym z grzybowym risotto

Deser (1 szt./os.):
- Sernik krakowski
- Makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet świąteczny I dla 10 osób

890 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET ŚWIĄTECZNY II DLA 10 OSÓB

Bufet świąteczny II dla 10 osób

Przystawki w formie fingerfood (4 szt./os.):
- Śledź w trzech odsłonach (w oliwie kardamonowej, rolowany w rolmopsach z piklowanymi grzybami cebulą i kaparami, tatar ze śledzia i orzechów)
- Sałatka z pieczonych buraków z fasolą i domowym majonezem
- Łosoś gravlax na gotowanym ziemniaku z jogurtem i koperkiem
- Pasztet domowy z ćwikłą i chrzanem
- Schab po warszawsku
- Sandacz w galarecie
- Carpaccio z półgęska na sałatce z pieczoną renetą i rukolą
- Kompot z suszu

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z borowików z grzankami

Dania gorące (3 dania do wyboru, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pieczeń wołowa po burgundzku
- Klopsiki z karpia w sosie piernikowo-rodzynkowym

Deser (1 szt./os.):
- Sernik krakowski
- Makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet świąteczny II dla 10 osób

1100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET ŚWIĄTECZNY III DLA 10 OSÓB

Bufet świąteczny III dla 10 osób

Przystawki w formie fingerfood (5 szt./os.):
- Śledź w trzech odsłonach (w oliwie kardamonowej, rolowany w rolmopsach z piklowanymi grzybami cebulą i kaparami, tatar ze śledzia i orzechów)
- Sałatka z pieczonych buraków z fasolą i domowym majonezem
- Klasyczny tatar wołowy na razowcu
- Łosoś gravlax na gotowanym ziemniaku z jogurtem i koperkiem
- Pasztet domowy z ćwikłą i chrzanem
- Dorsz w sosie greckim
- Schab po warszawsku
- Sandacz w galarecie
- Carpaccio z półgęska na sałatce z pieczoną renetą i rukolą
- Kompot z suszu

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z borowików z grzankami

Dania gorące (4 dania do wyboru, 1 porcja/os.):
- Udko kaczki pieczone w soku pomarańczowym i miodzie z pieczonymi ziemniakami i modrą kapustą z rodzynkami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Łosoś pieczony w pesto bazyliowym z grzybowym risotto
- Klopsiki z karpia w sosie piernikowo-rodzynkowym

Deser (2 szt./os.):
- Sernik krakowski
- Pudding śmietankowy z wodą różaną i pistacjami
- Makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet świąteczny III dla 10 osób

1300 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET ŚWIĄTECZNY IV DLA 10 OSÓB

Bufet świąteczny IV dla 10 osób

Przystawki w formie fingerfood (7 szt./os.):
- Śledź w trzech odsłonach (w oliwie kardamonowej, rolowany w rolmopsach z piklowanymi grzybami cebulą i kaparami, tatar ze śledzia i orzechów)
- Sałatka z pieczonych buraków z fasolą i domowym majonezem
- Klasyczny tatar wołowy na razowcu
- Nóżki cielęce z lubczykiem w galarecie
- Łosoś gravlax na gotowanym ziemniaku z jogurtem i koperkiem
- Pasztet domowy z ćwikłą i chrzanem
- Dorsz w sosie greckim
- Schab po warszawsku
- Sandacz w galarecie
- Carpaccio z półgęska na sałatce z pieczoną renetą i rukolą
- Kompot z suszu

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z borowików z grzankami

Dania gorące (5 dań do wyboru, 1 porcja/os.):
- Udko kaczki pieczone w soku pomarańczowym i miodzie z pieczonymi ziemniakami i modrą kapustą z rodzynkami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Łosoś pieczony w pesto bazyliowym z grzybowym risotto
- Pieczeń wołowa po burgundzku
- Klopsiki z karpia w sosie piernikowo-rodzynkowym

Deser (2 szt./os.):
- Sernik krakowski
- Pudding śmietankowy z wodą różaną i pistacjami
- Makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

Bufet świąteczny IV dla 10 osób

1650 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WIGILIJNA KOLACJA DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Wigilijna kolacja dla 20 osób z obsługą

Przystawki w formie fingerfood (7 szt./os.):

- Kruche babeczki z leśnymi grzybami
- Roladki z halibuta i łososia otulone porem
- Rybne kuleczki w orzechach z zestawem dipów
- Dorsz w sosie greckim
- Terina ze śledziem i buraczkami
- Sandacz smażony w płatkach migdałowych
- Sałatka jarzynowa
- Pasztet z dzika podany z gruszką
- Schab pieczony ze śliwką
- Śledziki w oleju

Zupy (1 porcja/os.):
- Barszczyk czerwony podany z pasztecikiem drożdżowym z kapustą i grzybami

Danie gorące serwowane przez szefa kuchni (1 porcja/os.):
- Łosoś wellington
- Strudel z grzybami
- Indyk pieczony w całości
- Dodatki: żurawina, sos cytrynowy

Deser (3 szt./os.)
- Strucla z makiem
- Sernik
- Keks

Zupa podana w podgrzewaczu, dania gorące serwowane przez szefa kuchni, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce oraz obsługę.

Wigilijna kolacja dla 20 osób z obsługą

2600 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

Zupa (1 porcja/os.):
- Krem z borowików

Danie główne (1 porcja/os.):
- Pierogi świąteczne z kapustą i grzybami

Deser (1 porcja/os.):
- Świąteczny sernik na kruszonce

Dania ciepłe podane w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

890 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

Zupa (1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami

Danie główne (1 porcja/os.):
- Smażone dzwonki z karpia
- Zapiekane ziemniaczki
- Kapusta wigilijna

Deser (1 porcja/os.):
- Makowiec z bakaliami

Dania ciepłe podane w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

LUNCH ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

890 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 20 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 20 OSÓB

Zupa (1 porcja/os.):
- Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (1 porcja/os.):
- Kaczka w sosie śliwkowym
- Kluseczki śląskie
- Buraczki zasmażane

Deser (1 porcja/os.):
- Szarlotka z kremem mascarpone

Dania ciepłe podane w podgrzewaczach, z porcelanową zastawą i sztućcami.

LUNCH ŚWIĄTECZNY III DLA 20 OSÓB

990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (6 szt./os.):
- Śledź w oleju z cebulką
- Ryba po grecku
- Śledź w pomidorowo-paprykowej salsie na ostro
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Pasztet z dziczyzny z żurawiną
- Sałatka brokułowa

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierogi świąteczne z kapustą i grzybami
- Dorsz w sosie kurkowym
- Ziemniaczki opiekane

Deser (2 porcje/os.):
- Sernik świąteczny
- Keks
- Makowiec

Dania ciepłe podane w podgrzewaczach z porcelanową zastawą i sztućcami. Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 20 OSÓB

1950 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (6 szt./os.):
- Tatar z tuńczyka z sezamem i pieczonym czosnkiem
- Tymbaliki z karpia na sałatce
- Roladki z sandacza z sosem greckim
- Ruloniki śledziowe ze śliwką
- Mięsa pieczyste z piklami
- Kieszonki schabowe z musem chrzanowym

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Krem z borowików z grzankami
- Barszcz czerwony z uszkami

Danie główne (50/50, 1 porcja/os.):
- Tradycyjna kapusta wigilijna z grzybami
- Kaczka w sosie śliwkowym
- Kluseczki śląskie
- Buraczki zasmażane

Deser (2 porcje/os.):
- Świąteczne ciasto czekoladowe
- Tiramisu
- Makowiec

Dania ciepłe podane w podgrzewaczach z porcelanową zastawą i sztućcami. Fingerfood podane na porcelanowych talerzach/paterach/porcjówkach lub na ekologicznych, jednorazowych opakowaniach.

OBIAD ŚWIĄTECZNY II dla 20 osób

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 20 OSÓB

2100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET WIGILIJNY I DLA 15 OSÓB

BUFET WIGILIJNY I DLA 15 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (4 szt./os.):
- Śledź z cebulką w oliwie z gorczycą
- Dorsz po grecku pod pierzynką z warzyw
- Paszteciki z kapustą i grzybami

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Filiżanka barszczu czerwonego
- Ręcznie klejone pierogi z kapustą i grzybami

Dania gorące (1 porcja/os.):
- Złocisty karp podany z sosem grzybowym lub z klarowanym masłem
- Ziemniaczki gotowane okraszone klarowanym masłem

Deser (1 szt./os.):
- Sernik pieczony
- Tradycyjny makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

BUFET WIGILIJNY I DLA 15 OSÓB

890 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

BUFET WIGILIJNY II DLA 15 OSÓB

BUFET WIGILIJNY II DLA 15 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (4 szt./os.):
- Śledź z cebulką w oliwie z gorczycą
- Dorsz po grecku pod pierzynką z warzyw
- Karp w galarecie
- Sałatka jarzynowa
- Paszteciki z kapustą i grzybami

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami i majerankiem
- Aromatyczna grzybowa z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kurczak faszerowany szpinakiem z migdałami
- Złocisty karp podany z sosem grzybowym lub z klarowanym masłem
- Ziemniaki pure
- Ziemniaczki gotowane okraszone klarowanym masłem

Deser (1 szt./os.):
- Sernik pieczony
- Keks z kandyzowanymi owocami
- Tradycyjny makowiec

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

BUFET WIGILIJNY II DLA 15 OSÓB

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 15 OSÓB

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 15 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (5 szt./os.):
- Rożki z szynki z sałatką jarzynową
- Karp pod delikatną galaretą
- Ryba po grecku
- Kieszonki schabowe z musem chrzanowym pod mgiełką z galarety
- Śledź w oliwie z cebulką
- Śledź w oliwie z grillowanymi gruszkami, żurawiną i tymiankiem

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z grzankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Tradycyjna kapusta wigilijna z grzybami
- Karp smażony w cieście bazyliowym
- Warzywa na parze
- Schab pieczony z morelą w sosie własnym
- Ziemniaki po staropolsku

Deser (2 szt./os. + kompot):
- Makowiec
- Sernik
- Szarlotka
- Kompot wigilijny

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

OBIAD ŚWIĄTECZNY I DLA 15 OSÓB

1150 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 15 OSÓB

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 15 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (5 szt./os. + 150 g/os.):
- Rożki z szynki z sałatką jarzynową
- Roladki z sandacza z sosem greckim
- Rolada z łososia z surimi
- Kieszonki schabowe z musem chrzanowym
- Tymbaliki z pieczonym łososiem w galarecie
- Mięsa pieczyste z piklami
- Pasztety z żurawiną
- Śledzie marynowane na 3 sposoby (w cebuli, w miodzie i occie, pod pierzynką ze śmietany)
- Sałatka z buraków z olejem lnianym z granatem

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Filet z dorsza w sosie alfredo
- Roladki wieprzowe z suszoną śliwką w sosie dor blue
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kapusta z grzybami
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Mix sałat z dressingiem śródziemnomorskim

Deser (3 szt./os. + kompot):
- Makowiec
- Sernik staropolski
- Szarlotka
- Kutia
- Kompot wigilijny

OBIAD ŚWIĄTECZNY II DLA 15 OSÓB

1390 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

OBIAD ŚWIĄTECZNY III DLA 15 OSÓB

OBIAD ŚWIĄTECZNY III DLA 15 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (6 szt./os. + 200 g/os.):
- Rożki z szynki z sałatką jarzynową
- Karp w galarecie
- Tymbaliki z łososiem
- Kieszonki schabowe z musem chrzanowym
- Mięsa pieczyste z piklami
- Pasztety z żurawiną
- Łosoś faszerowany
- Ryba po grecku
- Canelloni z musem z łososia
- Śledź w marynacie miodowo-octowej
- Śledź pod pierzynką z pora, groszku i jabłka
- Sałatka z brokułami
- Sałatka grecka z dorszem

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Krem borowikowy z łazankami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Kapusta z grzybami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Filet sandacza w sosie greckim
- Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym
- Kalafior romanesco z masłem klarowanym
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Gnochi w emulsji maślanej

Deser (4 szt./os. + kompot):
- Makowiec
- Sernik
- Szarlotka
- Piernik
- Kutia
- Kompot wigilijny

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

OBIAD ŚWIĄTECZNY III DLA 15 OSÓB

2400 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY LUNCH I DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

ŚWIĄTECZNY LUNCH I DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Przystawki w formie fingerfood (250 g/os.):
- Gravlax z łososia na dzikiej rucoli
- Śledzie pod konfiturą cebulowo-śliwkową z sosem balsamicznym
- Fileciki z pstrąga filetowanego i pieczonego z salsą paprykową
- Pasztet z królika z wątróbką i żurawiną w towarzystwie marynat warzywnych
- Krewetki na salsie mango w koszyczkach z pomarańczy z kolendrą świeżą
- Pate z królika serwowane na gryczanych postumentach z marynowaną kurką i mini amarantusem

Sałatki (120 g/os.):
- Sałatka jarzynowa tradycyjna
- Sałatka z tuńczykiem na tagliatelle z marynowanej cukini z oliwkami

Dania gorące (500 g/os.):
- Barszcz czerwony z pasztecikiem wegańskim z kapustą
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Polędwica wieprzowa pieczona w ziołach, serwowana ze smażonymi w miodzie śliwkami
- Filetowany karp w sosie z podgrzybków na kremowej śmietanie
- Ziemniaki opiekane w ziołach z jałowcem
- Warzywa korzeniowe pieczone w żubrówce

Desery (100 g/os.):
- Conchiglie makaronowe nadziewane musem makowym z rodzynkami i skórką
pomarańczy
- Owoce świeże filetowane z dipem czekoladowo-cynamonowym
- Sernik puszysty serwowany z wiśniami na winie

Napoje (zimne 1 l/os., kawa i herbata bez ograniczeń)
- Kompot z suszonych owoców, woda niegazowana, soki owocowe, lemoniada
- Kawa z ekspresu, herbata + dodatki

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski i desery na porcjówkach/tacach, paterach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce, 5 stołów koktajlowych z nakryciem oraz obsługę.

ŚWIĄTECZNY LUNCH I DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

7100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

ŚWIĄTECZNY LUNCH II DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

ŚWIĄTECZNY LUNCH II DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Przystawki w formie fingerfood (250 g/os.):
- Bukiet mięs marynowanych, pieczystych serwowanych z wyborem chutney owocowych i warzywnych
- Śledzie pod pierzynką śmietanową z cebulką cukrową i jabłkiem
- Fileciki z pstrąga filetowanego i pieczonego z salsą paprykową
- Pasztet z królika z wątróbką i żurawiną w towarzystwie marynat warzywnych
- Ryba po grecku serwowana
- Schab po warszawsku w galarecie z musem chrzanowo-serowym podany na
sposób koktajlowy

Sałatki (120 g/os.):
- Sałatka z łososiem szkockim na bukiecie kruchych sałat z musztardowcem, burakiem i
miodowym vinegrette
- Sałatka ziemniaczana ze świeżym szczypiorkiem, śledziem i ogórkiem kiszonym

Dania Gorące (500 g/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Krokiety panierowane z wigilijną kapustą z grzybami
- Filet z kaczki w jabłkach karmelizowanych z orzeszkami pini
- Roladki z dorsza z jarmużem i szynką szwardzwaldzką w sosie maślanym
- Ziemniaki opiekane w ziołach z jałowcem
- Kapusta zasmażana ze śliwkami i grzybami

Desery (100 g/os.):
- Jabłka deserowe pieczone faszerowane z ragout bakaliowym z miodzie pszczelim i cynamonem
- Rolada makowa z rodzynkami
- Ciasto marchewkowo-piernikowe dekorowane świeżą pomarańczą i pistacjami

Napoje (zimne 1 l/os., kawa i herbata bez ograniczeń)
- Kompot z suszonych owoców, woda niegazowana, soki owocowe, lemoniada
- Kawa z ekspresu, herbata + dodatki

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, przekąski i desery na porcjówkach/tacach/paterach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce, 5 stołów koktajlowych z nakryciem oraz obsługę.

ŚWIĄTECZNY LUNCH II DLA 50 OSÓB Z OBSŁUGĄ

7100 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 25 OSÓB

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 25 OSÓB

Przystawki w formie fingerfood (2 szt./os.):
- Tatar śledziowy na pumperniklu
- Ryba po grecku
- Tartinki z pasztetem francuskim i żurawiną
- Carpacio z buraka z fetą i sosem balsamicznym

Zupa (50/50, 1 porcja/os.):
- Barszcz czerwony z uszkami
- Barszcz czerwony z pasztecikami

Dania gorące (50/50, 1 porcja/os.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryba w cytrynowym sosie
- Polędwiczki w sosie grzybowo-tymiankowym

Dodatki (50/50, 1 porcja/os.):
- Opiekane ziemniaki z tymiankiem
- Ryż
- Mix sałat z winegretem

Deser (2 szt./os.):
- Świąteczny makowiec z lukrem
- Sernik z rodzynkami

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, fingerfood i desery na małych porcjówkach, oferta zawiera porcelanową zastawę i sztućce.

LUNCH ŚWIĄTECZNY I DLA 25 OSÓB

2200 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

WEGE BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Przystawki w formie finger food:
1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 45 szt.
- w sosie tatarskim z grzybkami i korniszonami
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek - zestaw porcji dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki

3. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna także opcja z wegańskim majonezem) - 20 porcji

4. Ryba po grecku lub Seleryba (opcja wegańska) - 30 porcji wybranego rodzaju lub 50/50

Zupy:
1. Barszcz na zakwasie - 30 porcji po 300 ml
2. Zupa grzybowa - 30 porcji po 400 ml

Dania ciepłe:
1. Pierogi - 30 szt. każdego rodzaju, razem 90 szt.
- z kapustą i grzybami
- ruskie
- z soczewicą
2. Bigos wegański z suszonymi śliwkami - 30 porcji po 300 g

Desery (po 30 porcji z każdego rodzaju):
- Makowiec
- Piernik pomidorowy
- Puszysty sernik
- Kompot z suszu

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, finger food i desery na małych porcjówkach/talerzach porcelanowych, tacach, oferta zawiera porcelanową zastawę, sztućce i obsługę.

WEGE BUFET WIGILIJNY I DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

3990 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

WEGE BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

WEGE BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

Przystawki w formie finger food:
1. Śledzie matijasy - 15 porcji każdego rodzaju, razem 30 szt.
- z cebulką, żurawiną i płatkami migdałów
- w buraczkach z jabłkami

2. Deska przekąsek – zestaw dla 20 osób
- pasztet soczewicowy z żurawiną
- smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
- konfitura z czerwonej cebuli
- ogórki kiszone
- marynowana papryka
- marynowane grzybki
- pieczywo żytnie na zakwasie

3. Sałatka jarzynowa z kolorową marchewką (dostępna także opcja z wegańskim majonezem) - 20 porcji

Zupy:
1. Barszcz na zakwasie - 30 porcji po 300 ml
2. Zupa grzybowa - 30 porcji po 400 ml

Danie ciepłe (35 szt. każdego rodzaju, razem 70 szt.):
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z soczewicą

Deser (po 30 porcji z każdego rodzaju):
- Makowiec
- Piernik pomidorowy
- Kompot z suszu

Ciepłe potrawy serwowane w podgrzewaczach, finger food i desery na małych porcjówkach/talerzach porcelanowych, tacach, oferta zawiera porcelanową zastawę, sztućce i obsługę.

WEGE BUFET WIGILIJNY II DLA 20 OSÓB Z OBSŁUGĄ

2800 zł / porcja

Minimalne zamówienie: 1 porcja

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport *

50 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

Twoje zamówienie nie osiągnęło kwoty minimalnej, która wynosi 99 zł

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia