Wielkanoc

Organizujesz w swojej firmie poczęstunek wielkanocny? Szukasz śniadania, bufetu lunchowego czy finger food na szybkie firmowe "jajeczko"? Jesteś w dobrych rękach! Zerknij na nasze propozycje.

CZAS REALIZACJI

CZAS REALIZACJI

48 h

CZAS REALIZACJI

MIASTO

Warszawa

ŚNIADANIE WIELKANOCNE

WIELKANOCNE ŚNIADANIE DLA 10 OSÓB

WIELKANOCNE ŚNIADANIE DLA 10 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 10 osób (8 szt./os.).

Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Roladki ze schabu sous-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Jajko pieczone z szynką i młodym szczypiorkiem
Mini marchewki z ciasta nadziewane wiosennym serkiem i kiełkami
Mix tartinek (mięsne, wegetariańskie, rybne)
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałata rzymska z rzodkiewką, młodą marchewką, brukselką, jajkiem, komosą ryżową i słonecznikiem

WIELKANOCNE ŚNIADANIE DLA 10 OSÓB

960 zł

DO KOSZYKA

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE

Zestaw przygotowany dla 15 osób.

Deska świąteczna:
Pasztet soczewicowy z żurawiną
Pasztet warzywny
Smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
Ćwikła i chrzan
Pikle (ogórki i papryka)
Domowy żytni chleb na zakwasie
Wegański sos tatarski

Kanapeczki:
Z pastą jajeczną i rzeżuchą 20 szt.
Z pastą z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami 20 szt.

Sałatki:
Jarzynowa (opcja vegańskiego majonezu) 20 szt.
Jajeczna z selerem i ziołami 20 szt.

Słodkości:
Pomarańczowo-pomidorowa babka 20 porcji
Kruche zajączki maślane 30 szt.
Mazurek kokosowo-waniliowy 20 porcji

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE

1999 zł

DO KOSZYKA

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE Z CIEPŁYM BUFETEM

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE Z CIEPŁYM BUFETEM

Zestaw przygotowany dla 15 osób.

Deska świąteczna:
Pasztet soczewicowy z żurawiną
Pasztet warzywny
Smalczyk fasolowy z jabłkiem i majerankiem
Ćwikła i chrzan
Pikle (ogórki i papryka)
Domowy żytni chleb na zakwasie
Wegański sos tatarski

Kanapeczki:
Z pastą jajeczną i rzeżuchą 20 szt.
Z pastą z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami 20 szt.

Sałatki:
Jarzynowa (opcja vegańskiego majonezu) 20 szt.
Jajeczna z selerem i ziołami 20 szt.

Słodkości:
Pomarańczowo-pomidorowa babka 20 porcji
Kruche zajączki maślane 30 szt.
Mazurek kokosowo-waniliowy 20 porcji

Bufet ciepły:
Żurek z pieczonym jabłkiem 15 porcji
Pieczony kalafior z orzechami 15 porcji

WEGETARIAŃSKIE ŚNIADANIE WIELKANOCNE Z CIEPŁYM BUFETEM

2790 zł

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE WIELKANOCNE DLA 10 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 10 osób (8 szt./os.).

Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Roladki ze schabu sous-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Jajko pieczone z szynką i młodym szczypiorkiem
Mini marchewki z ciasta nadziewane wiosennym serkiem i kiełkami
Mix tartinek (mięsne, wegetariańskie, rybne)
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałata rzymska z rzodkiewką, młodą marchewką, brukselką, jajkiem, komosą ryżową i słonecznikiem

960 zł

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE WIELKANOCNE I DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Jajka faszerowane musami: pieczarkowym, łososiowym, pastą z suszonych pomidorów
Tartinki z pastą jajeczną z dodatkiem rzeżuchy
Domowy pasztet w glazurze śmietanowej z balsamico i marynowaną kurką
Glazurowane rulony wieprzowe z musem jajeczno-chrzanowym ze szczypiorkiem
Verrines ze śledzia z jajkiem, buraczkami i marynowaną marchewką
Talarki z białej kiełbasy z serem dor blue, jajeczkiem przepiórczym i musem chrzanowym
Pieczone pieczarki z jajkiem przepiórczym, papryką wędzoną i jarmużem
Tradycyjna sałatka jarzynowa + wybór pieczywa
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, serem marmurkowym, majonezem i czerwoną cebulą

Wybór ciast wielkanocnych: babka piaskowa, mazurek, piernik, sernik

1090 zł

DO KOSZYKA

ŚNIADANIE WIELKANOCNE II DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Wielkanocny miniburger z jajkiem przepiórczym i rzeżuchą oraz sosem tatarskim
Ćwiartki z jaja marynowane w buraczkach owinięte szynką serrano
Domowy pasztet w glazurze śmietanowej z balsamico i marynowaną kurką
Biszkopt pistacjowym ze śledziem na konfiturze z czerwonej cebuli
Talarki z białej kiełbasy z serem dor blue jajeczkiem przepiórczym i musem chrzanowym
Verrines ze śledzia z jajkiem, buraczkami i marynowaną marchewką
Tartinka z krewetką z dodatkiem musu marchewkowego i czarnuszki
Jajka faszerowane musami: pieczarkowym, łososiowym, pastą z suszonych pomidorów
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, serem marmurkowym, majonezem i czerwoną cebulą
Sałatka z tortellini z jajkiem, salami, marynowaną papryką i sosem majonezowo-musztardowym
Panna cotta waniliowa z musem malinowym na spodzie biszkoptowym
Mini tacosy w kruszonce z kremem śmietanowym z musem z owoców leśnych

Wybór ciast wielkanocnych: babka piaskowa, mazurek, piernik, sernik

1250 zł

DO KOSZYKA

FINGER FOOD WIELKANOCNY

WEGETARIAŃSKIE WIELKANOCNE JAJECZKO

WEGETARIAŃSKIE WIELKANOCNE JAJECZKO

Zestaw przygotowany dla 15 osób.

Finger food wytrawne (6 szt./os.):
Mini kanapeczki z pasztetem z soczewicy i kiszonym ogórkiem
Z pastą jajeczną i rzeżuchą
Sałatka jarzynowa (opcja vegańskiego majonezu)
Sałatka jajeczna z selerem i ziołami
Mini paszteciki drożdżowe z soczewicą

Finger food na słodko (2 szt./os.):
Pomarańczowa babka wegańska
Bajaderki z cieciorki w czekoladzie z orzechami

WEGETARIAŃSKIE WIELKANOCNE JAJECZKO

1290 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO NA SZYBKO DLA 20 OSÓB

WIELKANOCNE JAJECZKO NA SZYBKO DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 os. (8 szt./os.).

Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Mini koszyczek wypełniony musem z tuńczyka, kiełkami i przepiórczym jajkiem
Okrągły kulebiak mini wypełniony musem z królika i jarzębiny
Roladki ze schabu sous-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Kurczak zagrodowy z orzechami
Kaczka z suszonymi owocami
Opalana brukselka owijana bekonem
Jajko przepiórcze w sezamie podane z farfallami na szpadce
Mini tymbalik z kiełkami, jajkiem przepiórczym i orzechami

WIELKANOCNE JAJECZKO NA SZYBKO DLA 20 OSÓB

990 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO I DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNE JAJECZKO I DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka w majonezie bazyliowym z rzeżuchą
Pieczony ziemniak z matiasem, kawiorem i majonezem kaparowy
Szynka dojrzewająca z twarożkiem chrzanowym, boczniakiem marynowanym i mikro ziołami
Placuszki gryczane, twarożek koperkowy, łosoś wędzony i czarnuszka
Carpaccio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa i sos balsamico
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Brokuł, pomidorki cherry, płatki migdałowe, twaróg wędzony, sos majonezowy
Klasyczna sałatka jarzynowa

Desery (2 szt./os.):
Mini tarta z kajmakiem i orzechami
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNE JAJECZKO I DLA 30 OSÓB

2300 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO II DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNE JAJECZKO II DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka, mus truflowy, kompresowana czerwona cebula, mikro rzodkiewka
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg, gorczyca
Roladka z kurczaka, wątróbka drobiowa, kasza gryczana, majeranek, sos tatarski
Terina z dziczyzny, ardbeg, konfitura z borówki brusznicy
Pasztet drobiowy z pistacjami
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Warstwowa sałatka szuba: burak, ziemniak, śledź, cebula, jajko, crème fraiche, chipsy z rukoli
Klasyczna sałatka jarzynowa

Desery (2 szt./os.):
Sernik z białej czekolady na owsianym spodzie
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNE JAJECZKO II DLA 30 OSÓB

2300 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO III DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNE JAJECZKO III DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajko z wędzonym łososiem, majonez koperkowy, roszponka
Burak pieczony z goździkami, kozi ser, rukola, orzechy, oliwa ziołowa
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Indyk ala vitello tonato, mikro kiełki, popcorn z kaparów
Pasztet wieprzowy, wędzona słoninka, majeranek
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Grillowane warzywa, ser owczy, oliwa lubczykowa
Klasyczna sałatka jarzynowa

Desery (2 szt./os.):
Rolada czekoladowa, wiśnie w porto, migdały
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNE JAJECZKO III DLA 30 OSÓB

2300 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO IV DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNE JAJECZKO IV DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka faszerowane, suszone pomidory, feta, owoc kapara ciernistego
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg, gorczyca
Roladka z kurczaka, wątróbka drobiowa, kasza gryczana, majeranek, sos tatarski
Terina z dziczyzny, ardbeg, konfitura z borówki bruszwicy
Carpacio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa, sos balsamico
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Mieszane sałaty, ser koryciński, rzodkiewka, orzechy, kiełki, oliwa szczypiorkowa
Klasyczna sałatka jarzynowa

Desery (2 szt./os.):
Domowe rafaello z rumem
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNE JAJECZKO IV DLA 30 OSÓB

2300 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO PRZEKĄSKI + ŻUREK DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Finger food wytrawne (500 g/os.):
Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Roladki ze schabu sosu-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Jajko pieczone z szynką i młodym szczypiorkiem
Półmisek pieczonych mięs i mięsnych rolad: schab, boczek, karkówka, rostbef, kurczak zagrodowy z orzechami, kaczka z suszonymi owocami
Pasztetowa babka owijana boczkiem
Mini marchewki z ciasta nadziewane wiosennym serkiem i kiełkami
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałata rzymska z rzodkiewką, młodą marchewką, brukselką, jajkiem, komosą ryżową i słonecznikiem
Marynowane grzybki, korniszony i cebulki
Wybór świeżo wypiekanego pieczywa własnego wyrobu

Danie ciepłe (250 ml/os.):
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i pieczonym jajkiem julienne, podany w mini chlebku

Desery (4 szt./os.):
Eksplozja czekoladowa z malinami
Keks bakaliowy
Sernik z kremem waniliowym i granatem
Mini mazurek orzechowy z feuilletine

2230 zł

DO KOSZYKA

ZESTAW WIELKANOCNY PRZEKĄSKI + LUNCH DLA 10 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 10 osób.

Finger food wytrawne:
Wielkanocny miniburger z jajkiem przepiórczym i rzeżuchą oraz sosem tatarskim
Ćwiartki z jaja marynowane w buraczkach, owinięte szynką serrano
Domowy pasztet w glazurze śmietanowej z balsamico i marynowaną kurką
Biszkopt pistacjowy ze śledziem na konfiturze z czerwonej cebuli
Talarki z białej kiełbasy z serem dor blue, jajeczkiem przepiórczym i musem chrzanowym
Verrines ze śledzia z jajkiem, buraczkami i marynowaną marchewką
Pieczone pieczarki z jajkiem przepiórczym, papryką wędzoną i jarmużem
Glazurowane rulony wieprzowe z musem jajeczno-chrzanowym ze szczypiorkiem

Sałatki:
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, serem marmurkowym, majonezem i czerwoną cebulą
Sałatka z tortellini z jajkiem, salami, marynowaną papryką i sosem majonezowo-musztardowym

Lunch:
Barszcz biały na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasą
Aksamitny krem chrzanowy z dodatkiem płatków wędzonego boczku
Szynka wieprzowa w sosie pomidorowym z dodatkiem powideł śliwkowych
Kaczka w sosie żurawinowo-pomarańczowym
Conchiglioni nadziewane warzywami zapiekane z parmezanem
Gnocchi zapiekane z masłem i parmezanem z dodatkiem warzyw
Tymiankowe ziemniaki z wędzoną papryką
Buraczki miodowe z kolendrą i kurkumą
Warzywa grillowane zapiekane z serem kozim skropione balsamico
Mix sałat wiosennych z sosem ogrodowym

Desery:
Panna cotta waniliowa z musem malinowym na spodzie biszkoptowym
Mini tacosy w kruszonce z kremem śmietanowym z musem z owoców leśnych
Mini makaroniki z nadzieniem owocowym
Wybór ciast wielkanocnych: babka piaskowa, mazurek, piernik, sernik

1090 zł

DO KOSZYKA

LUNCH WIELKANOCNY

WIELKANOCNY LUNCH I DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNY LUNCH I DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka z majonezem bazyliowym i rzeżuchą
Pieczony ziemniak, matjas, kawior, majonez kaparowy
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Placuszki gryczane, twarożek koperkowy, łosoś wędzony, czarnuszka
Carpacio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa, sos balsamico
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Sałatka szpinakowa, ser pleśniowy, prażony bekon, bób, szparagi, sos jogurtowy
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Barszcz biały, biała kiełbasa, jajko
Krem szpinakowy, wędzony łosoś, płatki migdałowe

Danie główne + dodatki (1 porcja/os.):
Wolno pieczona wołowina w sosie chrzanowym
Kotleciki z grochu i kiszonej kapusty
Opiekane ziemniaki w ziołach
Pęczotto z boczniakami i pomidorkami cherry
Pieczone warzywa z płatkami migdałowymi
Surówka Colesław z chrzanem i czarnuszką

Desery (2 szt./os.):
Mus kajmakowy na spodzie migdałowym
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNY LUNCH I DLA 30 OSÓB

3250 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY LUNCH II DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNY LUNCH II DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka, mus truflowy, kompresowana czerwona cebula, mikro rzodkiewka
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg i gorczyca
Roladka z kurczaka, wątróbka drobiowa, kasza gryczana, majeranek, sos tatarski
Terina z dziczyzny, ardbeg, konfitura z borówki brusznicy
Pasztet drobiowy z pistacjami
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Brokuł, pomidorki cherry, płatki migdałowe, twaróg wędzony, sos majonezowy
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Staropolski żurek na ciemnym pieczywie
Krem chrzanowy z pieczonym czosnkiem i jarmużem

Danie główne + dodatki (1 porcja/os.):
Udko kacze confi, karmelizowane jabłko, sos z kumkwatów
Gołąbki, kasza jęczmienna, koperek, sos pomidorowy
Gniocci ziemniaczane z oliwą lubczykową
Mieszane sałaty, warzywa, sos dijon
Marchew kamelizowana

Desery (2 szt./os.):
Domowe rafaello z rumem
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNY LUNCH II DLA 30 OSÓB

3250 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY LUNCH III DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNY LUNCH III DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajko z wędzonym łososiem, majonez koperkowy, roszponka
Burak pieczony z goździkami, kozi ser, rukola, orzechy, oliwa ziołowa
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Indyk ala vitello tonato, mikro kiełki, popcorn z kaparów
Pasztet wieprzowy, wędzona słoninka, majeranek
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Brokuł, pomidorki cherry, płatki migdałowe, twaróg wędzony, sos majonezowy
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Bulion z bażanta, kluseczki lane, lubczyk
Żurek z pieczonych jabłek z chipsem z szynki parmeńskiej

Danie główne + dodatki (1 porcja/os.):
Schab wieprzowy ze śliwką w sosie żurawinowym
Naleśnik, fasola, majeranek, crème fraiche
Kasza bulgur
Kopytka smażone z prażoną cebulką
Surówka z czerwonej kapusty
Pieczone warzywa z płatkami migdałowymi

Desery (2 szt./os.):
Sernik z białej czekolady na spodzie owsianym
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNY LUNCH III DLA 30 OSÓB

3250 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY LUNCH IV DLA 30 OSÓB

WIELKANOCNY LUNCH IV DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (4 szt./os.):
Jajka faszerowane, suszone pomidory, feta, owoc kapara ciernistego
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg, gorczyca
Roladka z kurczaka, wątróbka drobiowa, kasza gryczana, majeranek, sos tatarski
Terina z dziczyzny/ardbeg/konfitura z borówki brusznicy
Carpacio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa, sos balsamico
Burak pieczony z goździkami, kozi ser, rukola, orzechy, oliwa ziołowa
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Warstwowa sałatka szuba: burak, ziemniak, śledź, cebula, jajko, crème fraiche, chipsy z rukoli
Klasyczna sałatka jarzynowa
Zupa (1 porcja/os.):
Krem szpinakowy z wędzonym łososiem i płatkami migdałowymi
Staropolski żurek na ciemnym pieczywie

Danie główne + dodatki (1 porcja/os.):
Szynka wieprzowa z grzybami, warzywa okopowe, sos demi
Filet z sandacza w sosie szczawiowym
Gratin ziemniaczane, marchew, tymianek
Kasza bulgur
Młoda kapusta, pomidory, koper
Mieszane sałaty, warzywa, sos dijon

Desery (2 szt./os.):
Mini tarta z kajmakiem i orzechami
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

WIELKANOCNY LUNCH IV DLA 30 OSÓB

3250 zł

DO KOSZYKA

LUNCH WIELKANOCNY I DLA 30 OSÓB

LUNCH WIELKANOCNY I DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (5 szt./os.):
Jajko z wędzonym łososiem, majonez koperkowy, roszponka
Jajka faszerowane, suszone pomidory, feta, owoc kapara ciernistego
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Pasztet drobiowy z pistacjami
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg, gorczyca
Placuszki gryczane, twarożek koperkowy, łosoś wędzony, czarnuszka
Pieczony ziemniak, matjas, kawior, majonez kaparowy
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Klasyczna sałatka nicejska
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Barszcz biały, biała kiełbasa, jajko
Krem chrzanowy z pieczonym czosnkiem i jarmużem

Dania główne + dodatki (2 porcje/os.):
Kurczak pieczony w ciemnym piwie, karmelizowana marchew, rozmaryn
Polędwiczka wieprzowa souvide, pieczone warzywa, sos żurkowy
Kotleciki z grochu i kiszonej kapusty
Naleśnik, fasola, majeranek, crème fraiche
Pęczotto z boczniakami/pomidorki cherry
Opiekane ziemniaki w ziołach
Surówka z czerwonej kapusty
Buraczki zasmażane

Desery (3 szt./os.):
Mini tarta z kajmakiem i orzechami
Rolada czekoladowa, wiśnie w porto, migdały
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

LUNCH WIELKANOCNY I DLA 30 OSÓB

4250 zł

DO KOSZYKA

LUNCH WIELKANOCNY II DLA 30 OSÓB

LUNCH WIELKANOCNY II DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (5 szt./os.):
Jajka z majonezem bazyliowym i rzeżuchą
Jajka, mus truflowy, kompresowana czerwona cebula, mikro rzodkiewka
Carpacio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa, sos balsamico
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Pasztet wieprzowy, wędzona słoninka, majeranek
Burak pieczony z goździkami, kozi ser, rukola, orzechy, oliwa ziołowa
Placuszki gryczane, twarożek koperkowy, łosoś wędzony, czarnuszka
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Sałatka szpinakowa, ser pleśniowy, prażony bekon, bób, szparagi, sos jogurtowy
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Krem szczawiowy, jajko przepiórcze, grzanki
Bulion z bażanta, kluseczki lane, lubczyk

Dania główne + dodatki (2 porcje/os.):
Polędwiczka wieprzowa souvide, pieczone warzywa, sos żurkowy
Kurczak pieczony w ciemnym piwie, karmelizowana marchew, rozmaryn
Gołąbki, kasza jęczmienna, koperek, sos pomidorowy
Naleśnik, fasola, majeranek, crème fraiche
Kasza gryczana
Kopytka smażone z prażoną cebulką
Surówka Colesław z chrzanem i czarnuszką
Mieszane sałaty, warzywa, sos dijon

Desery (3 szt./os.):
Mus kajmakowy na spodzie migdałowym
Sernik z białej czekolady na spodzie owsianym
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

LUNCH WIELKANOCNY II DLA 30 OSÓB

4250 zł

DO KOSZYKA

LUNCH WIELKANOCNY III DLA 30 OSÓB

LUNCH WIELKANOCNY III DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (5 szt./os.):
Jajko, wędzony łosoś, majonez koperkowy, roszponka
Jajka faszerowane, suszone pomidory, feta, owoc kapara ciernistego
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Pasztet drobiowy z pistacjami
Terina z dziczyzny, ardbeg, konfitura z borówki brusznicy
Mini tarta, mus buraczany, wędzony pstrąg, gorczyca
Pieczony ziemniak, matjas, kawior, majonez kaparowy
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Warstwowa sałatka szuba: burak, ziemniak, śledź, cebula, jajko, crème fraiche, chipsy z rukoli
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Żurek z pieczonych jabłek/chips z szynki parmeńskiej
Krem szpinakowy/wędzony łosoś/płatki migdałowe

Dania główne + dodatki (2 porcje/os.):
Schab wieprzowy ze śliwką w sosie żurawinowym
Filet z sandzacza w sosie szczawiowym
Kotleciki z grochu i kiszonej kapusty
Naleśnik, fasola, majeranek, crème fraiche
Gratin ziemniaczane, marchew, tymianek
Kasza bulgur
Surówka z czerwonej kapusty
Marchew kamelizowana

Desery (3 szt./os.):
Rolada czekoladowa, wiśnie w porto, migdały
Domowe rafaello z rumem
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

LUNCH WIELKANOCNY III DLA 30 OSÓB

4250 zł

DO KOSZYKA

LUNCH WIELKANOCNY IV DLA 30 OSÓB

LUNCH WIELKANOCNY IV DLA 30 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 30 osób.

Finger food (5 szt./os.):
Jajka w majonezie bazyliowym z rzeżuchą
Jajka, mus truflowy, kompresowana czerwona cebula, mikro rzodkiewka
Pasztet wieprzowy, wędzona słoninka, majeranek
Szynka dojrzewająca, twarożek chrzanowy, boczniak marynowany, mikro zioła
Placuszki gryczane, twarożek koperkowy, łosoś wędzony, czarnuszka
Carpacio z piersi kaczki souvide, młode listki szpinaku, figa, sos balsamico
Pieczony ziemniak, matias, kawior, majonez kaparowy
Pasztet z cukinii, zielony groszek, sos tzatziki

Sałatki (1 porcja/os.):
Grillowane warzywa, ser owczy, oliwa lubczykowa
Klasyczna sałatka jarzynowa

Zupa (1 porcja/os.):
Staropolski żurek na ciemnym pieczywie
Krem szczawiowy, jajko przepiórcze, grzanki

Dania główne + dodatki (2 porcje/os.):
Wolno pieczona wołowina w sosie chrzanowym
Udko kacze confi, karmelizowane jabłko, sos z kumkwatów
Naleśnik, fasola, majeranek, crème fraiche
Gołąbki, kasza jęczmienna, koperek, sos pomidorowy
Opiekane ziemniaki w ziołach
Kasza gryczana
Pieczone warzywa, płatki migdałowe
Surówka Colesław z chrzanem i czarnuszką

Desery (3 szt./os.):
Sernik z białej czekolady na spodzie owsianym
Mini tarta z kajmakiem i orzechami
Babka piaskowa
Klasyczna pascha z bakaliami

LUNCH WIELKANOCNY IV DLA 30 OSÓB

4250 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY BUFET LUNCHOWY DLA 20 OSÓB

WIELKANOCNY BUFET LUNCHOWY DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Finger food (8 szt./os.):
Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Roladki ze schabu sous-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Jajko pieczone z szynką i młodym szczypiorkiem
Półmisek pieczonych mięs i mięsnych rolad: schab, boczek, karkówka, rostbef, kurczak zagrodowy z orzechami, kaczka z suszonymi owocami
Pasztet-baba owijana boczkiem
Mini marchewki z ciasta nadziewane wiosennym serkiem i kiełkami
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałata rzymska z rzodkiewką, młodą marchewką, brukselką, jajkiem, komosą ryżową i słonecznikiem
Marynowane grzybki, korniszony i cebulki
Wybór świeżego wypiekanego pieczywa własnego wyrobu

Bufet ciepły (250 ml/os.):
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i pieczonym jajkiem julienne

WIELKANOCNY BUFET LUNCHOWY DLA 20 OSÓB

1999 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY BUFET LUNCHOWY DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Finger food (8 szt./os.):
Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Roladki ze schabu sous-vide wypełnione cytrynowym chrzanem
Jajko pieczone z szynką i młodym szczypiorkiem
Półmisek pieczonych mięs i mięsnych rolad: schab, boczek, karkówka, rostbef, kurczak zagrodowy z orzechami, kaczka z suszonymi owocami
Pasztet-baba owijana boczkiem
Mini marchewki z ciasta nadziewane wiosennym serkiem i kiełkami
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałata rzymska z rzodkiewką, młodą marchewką, brukselką, jajkiem, komosą ryżową i słonecznikiem
Marynowane grzybki, korniszony i cebulki
Wybór świeżego wypiekanego pieczywa własnego wyrobu

Bufet ciepły (250 ml/os.):
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i pieczonym jajkiem julienne

1999 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNE JAJECZKO PRZEKĄSKI + LUNCH DLA 20 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 20 osób.

Finger food wytrawne (600 g/os.):
Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Mini koszyczek wypełniony musem z tuńczyka, kiełkami i przepiórczym jajkiem
Okrągły kulebiak mini wypełniony musem z królika i jarzębiny
Sałatka z młodych francuskich ziemniaków, dojrzewającej szynki, balsamicznych szalotek, boczniaków i rukoli
Pasztetowa babka owijana boczkiem
Opalana brukselka owijana bekonem
Pieczone białka jajek podane z żółtkami sous-vide, prażonym sezamem i kiełkami rzodkiewki
Jajko przepiórcze w sezamie podane z farfalle na szpadce
Mini tymbalik z kiełkami, jajkiem przepiórczym i orzechami
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Marynowane grzybki, korniszony i cebulki
Wybór świeżo wypiekanego pieczywa własnego wyrobu

Dania ciepłe (650 g/os.):
Krem z tartego chrzanu podany w mini chlebku
Filet z okonia morskiego w cieście kukurydzianym z dodatkiem wakame i sezamu
Polędwiczka wieprzowa na suszonych owocach marynowanych w koniaku
Panierowane jajka „poché” z majonezem i rukolą
Warzywa julienne z fasolką morską i liściem cytrusowca
Kluseczki francuskie ze szpinakiem i orzechami

Desery(4 szt./os.):
Macaron waniliowy maczany w czekoladzie z kolorową posypką na patyku
Truskawka a’la marchewka w pomarańczowej czekoladzie
Ptyś Red Velvet
Mini babeczka migdałowa z cukrowym jajkiem

2730 zł

DO KOSZYKA

WIELKANOCNY LUNCH Z PRZEKĄSKAMI DLA 20 OSÓB

Finger food wytrawne (500 g/os.):
Wybór faszerowanych jajek wielkanocnych: mus z wędzonego łososia, mus anchois, pieczarkowy i mus z młodego szpinaku
Paluszki francuskie owijane listkami młodego szpinaku i szynką parmeńską
Świeża figa podana z dojrzewającą szynką
Mini quiche z serem camembert, bekonem i karmelizowanym porem
Półmisek pieczonych mięs i mięsnych rolad: schab, boczek, karkówka, rostbef, kurczak zagrodowy z orzechami, kaczka faszerowna owocami
Pasztetowa babka owijana boczkiem
Wytrawne macarons z serem roquefort
Mini wytrawny sernik pokryty złotem
Tartaletka z musem sardelowym i kiełkami
Mini croissant z pastą jajeczną i rzeżuchą
Sałatka z suszonej szynki, bobu, sera dojrzewającego, pieczonych jajek z kiełkami i zbożami ekspandowanymi
Tradycyjna sałatka jarzynowa z kiełkami groszku
Sałatka makaronowa z kozim serem, młodymi buraczkami, truskawkami, owocem granatu i listkami botwinki
Marynowane grzybki, korniszony i cebulki
Wybór świeżo wypiekanego pieczywa własnego wyrobu

Dania ciepłe (650 g/os.):
Żurek na wędzonce z białą kiełbasą i pieczonym jajkiem julienne, podany z mini chlebkiem
Królik w śmietanie i musztardzie Dijon
Kacze udka z batatami i prażonymi gruszkami, glace rozmarynowy
Grillowane boczniaki w otoczce kolendry, sosu sojowego i pomidorów
Połówki jajek faszerowanych
Placki ziemniaczane z dodatkiem dyni
Duet fasolki szparagowej owijanej marchewką

Desery (4 szt./os.):
Mus pistacjowy z feuilletine z dekorem świątecznym
Sernik z kremem waniliowym i granatem
Truskawka a’la marchewka w pomarańczowej czekoladzie
Kamyk – mus czekoladowy z owocem yuzu w żółtym zamszu

2990 zł

DO KOSZYKA

ZESTAW WIELKANOCNY PRZEKĄSKI + LUNCH DLA 15 OSÓB

Zestaw przygotowany dla 15 osób.

Finger food wytrawne:
Domowy pasztet w glazurze śmietanowej z balsamico i marynowaną kurką
Talarki z białej kiełbasy z serem dor blue z jajeczkiem przepiórczym i musem chrzanowym
Glazurowane rulony wieprzowe z musem jajeczno-chrzanowym ze szczypiorkiem
Verinnes ze śledzia z jajkiem, buraczkami i marynowaną marchewką
Jajeczka faszerowane musem z łososia i kawiorem
Roladka naleśnikowa z ćwikłą i twarożkiem philadelphia
Pieczone pieczarki z jajkiem przepiórczym, papryką wędzoną i jarmużem

Sałatki:
Tradycyjna sałatka jarzynowa + wybór pieczywa
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, serem marmurkowym, majonezem i czerwoną cebulą

Lunch:
Barszcz biały na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasą
Bitki wieprzowe w sosie chrzanowym
Gulasz węgierski z indyka z podwędzaną kiełbasą
Mini bryzole z boczniaka i soczewicy ze świeżą kolendrą
Opiekane kopytka w emulsji maślanej z dodatkiem soli morskiej
Kasza bulgur z burakiem
Warzywa blanszowane z prażonymi pestkami dyni
Mix sałat wiosennych z sosem ogrodowym

Desery:
Panna cotta waniliowa z musem malinowym na spodzie biszkoptowym
Ciasteczka owsiane z kajmakiem i owocami
Wybór ciast wielkanocnych: babka piaskowa, mazurek, piernik, sernik

1250 zł

DO KOSZYKA

SŁODKOŚCI WIELKANOCNE

WEGETARIAŃSKI SŁODKI STÓŁ DLA 20 OSÓB

Wegetariański słodki stół dla 20 osób

Zestaw przygotowany dla 20 osób (5 szt./os.).

Mazurek jaglany z granatem
Pomarańczowa babka wegańska
Mazurek kokosowo-waniliowy
Bajaderki z cieciorki w czekoladzie z orzechami
Sezamowa chałwa

Wegetariański słodki stół dla 20 osób

1300 zł

DO KOSZYKA

SŁODKA WIELKANOC I

SŁODKA WIELKANOC I

Zestaw przygotowany dla 20 osób (4 szt./os.).

Keks bakaliowy
Sernik z kremem waniliowym i granatem
Mini babeczka migdałowa z cukrowym jajakiem
Mini mazurek orzechowy z feuilletine

SŁODKA WIELKANOC I

530 zł

DO KOSZYKA

SŁODKA WIELKANOC II

SŁODKA WIELKANOC II

Zestaw przygotowany dla 20 osób (4 szt./os.).

Kamyk - mus czekoladowy z owocem yuzu w żółtym zamszu
Macaron waniliowy maczany w czekoladzie z kolorową posypką na patyku
Ptyś red velvet
Mus czekoladowy z nibsami czekoladowymi w mini kieliszku

SŁODKA WIELKANOC II

530 zł

DO KOSZYKA

SŁODKA WIELKANOC III

SŁODKA WIELKANOC III

Zestaw przygotowany dla 20 osób (4 szt./os.).

Truskawka a la marchewka (w pomarańczowej czekoladzie)
Eksplozja czekoladowa z malinami
Mus pistacjowy z feuilletine z dekorem świątecznym
Moelleux czekoladowe z kremem waniliowym

SŁODKA WIELKANOC III

530 zł

DO KOSZYKA

ZESTAW CIAST WIELKANOCNYCH II

Zestaw przygotowany dla 10 osób (3 porcje/os.).

BABKA DROŻDŻOWA
Tradycyjna babka drożdżowa z rodzynkami, polana lukrem i posypana kandyzowaną skórką pomarańczową

MAZUREK MIGDAŁOWY Z BAKALIAMI
Ciasto kruche z kremem migdałowym, migdały prażone w słupkach, konfitura truskawkowa, bakalie (morele, figa, rodzynka, orzech laskowy, skórka pomarańczowa)

KEKS
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem bakalii (figa, śliwka kalifornijska, morela, rodzynka, skórka pomarańczowa)

175 zł

DO KOSZYKA

ZESTAW CIAST WIELKANOCNYCH I

Zestaw przygotowany dla 10 osób (3 porcje/os.).

BABKA ZE ŚLIWKĄ
Ciasto drożdżowe ze śliwkami polane lukrem

KEKS
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem bakalii (figa, śliwka kalifornijska, morela, rodzynka, skórka pomarańczowa)

MAZUREK KASZTANOWO-CZEKOLADOWY
Ciasto kruche na mące gryczanej z kremem czekoladowym, kremem kasztanowym i karmelem

180 zł

DO KOSZYKA

ZESTAW CIAST WIELKANOCNYCH III

Zestaw przygotowany dla 10 osób (3 porcje/os.).

MAZUREK ORZECHOWY Z FEUILLETINE
Ciasto kruche z kremem orzechowym i feuilletine (prażynki chrupiące z czekoladą ciemną i pastą orzechową)

PIERNIK Z BAKALIAMI
Piernik na miodzie gryczanym z dodatkiem bakalii (orzecha włoskiego, rodzynek, daktyli, fig, skórki pomarańczowej)

BABKA ZE ŚLIWKĄ
Ciasto drożdżowe ze śliwkami polane lukrem

190 zł

DO KOSZYKA

twój koszyk (0)

0 zł

TWÓJ KOSZYK

Transport *

90 zł

0 zł netto 0 zł

ZAMÓW

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia

* Koszty transportu mogą się zmienić w zależności od wielkości Twojego zamówienia